Πληθαίνουν οι «300 του ΠΑΟΚ»

Ακόμα μία εταιρία προστέθηκε στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσε σήμερα (23/11) η ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την «All Time Food», στο πλαίσιο του προγράμματος που δίνει για πρώτη φορά φέτος τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ανακοινώνει ότι και η εταιρία «All Time Food» συμμετέχει στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», που εφαρμόζεται για πρώτη φορά και δίνει την δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Προφίλ εταιρίας: H εταιρεία «All Time Food» ξεκίνησε την πορεία της το 1998 από την Κοζάνη με την ονομασία «All Day». Οι ιδρυτές της είναι τέσσερις φίλοι από το Πλατανόρευμα Κοζάνης. Συνδυάζοντας όλοι μαζί την εμπειρία τους από προηγούμενες δουλειές στο χώρο της εστίασης, αποφάσισαν να ξεκινήσουν το συγκεκριμένο τύπο μαγαζιού από την Κοζάνη στην πλατεία Νίκης. Βλέποντας την ανταπόκριση και την αποδοχή του κόσμου η εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει και το δεύτερό της κατάστημα («All Day») στη Λάρισα το 2000.

Με την ίδια λογική η εταιρεία άνοιξε καινούριο μαγαζί («All Day») στη Βέροια το 2001, το 2003 δύο μαγαζιά σε Λάρισα και Κοζάνη και τον Αύγουστο του 2006 η αλυσίδα «All Day» με καινούρια ονομασία «All Τime Food» πλέον εισέρχεται στην αγορά της Θεσσαλονίκης με το πρώτο μαγαζί της στην Καμάρα. Τέλος, το 2010 ανοίγει το δεύτερο μαγαζί της Θεσσαλονίκης και έβδομο συνολικά στην Τούμπα, κοντά στο γήπεδο.

Τα «All Time Food» σας προσφέρουν κάθε μέρα την καλύτερη ποιότητα και την πιο εντυπωσιακή ποικιλία σε κρεατικά (μπριζολάκι, φιλέτο κοτόπουλο, μπιφτέκι, σουβλάκι, γύρο, hot dog), τοστ, κρύα σάντουιτς, πίτσες, καλτσόνε, μακαρονάδες, ορεκτικά και σαλάτες με τις μοναδικές σε απόλαυση σάλτσες all time, χτίζοντας μαζί σας μια σχέση εμπιστοσύνης μια σχέση δοκιμασμένη στο χρόνο.

Τα «Αll Τime» είναι κάθε μέρα κοντά σας με γνώση και εμπειρία στο χώρο της μαζικής εστίασης, με μοναδικές παραδοσιακές συνταγές και με τις καλύτερες πρώτες ύλες, που παρασκευάζονται σε εργαστήριο που διαθέτει η εταιρεία στην Κοζάνη. Οι μοναδικές σε απόλαυση σάλτσες all-time και προϊόντα της εταιρείας παρασκευάζονται στο εργαστήριο της εταιρείας.

Η σημερινή αλυσίδα «All Time Food» είναι η αυθεντική αλυσίδα «All Day» που άλλαξε την επωνυμία της και μόνο, αλλά τα προϊόντα της, ο τρόπος λειτουργίας και η διεύθυνση των καταστημάτων είναι η ίδια. Στο πλαίσιο της λογικής της ανάπτυξης της εταιρείας υπάρχει δυνατότητα παροχής franchise σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή στο site http://www.alltimefood.gr/».

Keywords
Τυχαία Θέματα