Ποδόσφαιρο Σάλας: Η αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με Αγ. Θωμά

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το σωματείου του Αγίου Θωμά θα δώσει η Εθνική Ελλάδας Ανδρών Σάλας την Τετάρτη (20/6) και ο Στέφανος Σοϊλεμές ανακοίνωσε την αποστολή.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η πρώτη προπόνηση των διεθνών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (19/6) και την επομένη, στις 20:00 στο γήπεδο του Πάρκου Γουδή η Εθνική θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Θωμά. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, αναφέρεται:

«Ο κ. Στέφανος Σοϊλεμές

ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών Σάλας για το φιλικό αγώνα με το σωματείο του Αγ. Θωμά την Τετάρτη 20/6/2012 και ώρα 20:00 (ώρα προσέλευσης 18:00) στο Πάρκο Γουδή. Η Εθνική θα πραγματοποιήσει προπόνηση στις 19/6 και ώρα 19:30 (ώρα προσέλευσης 18:45) στο γήπεδο του αγώνα. Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι:

Μπούσμπουρας Ηλίας, Αρτινός Παναγιώτης, Ζιάκας Αναστάσιος, Μόστριος Ιωάννης, Παπαευστρατίου Στρατής, Εμμανουηλίδης Άγγελος (Αθήνα ’90), Άχης Χρήστος, Μάνος Αντώνιος, Δελαπόρτας Ιωάννης, Γκριτζάλης Σπυρίδων, Συκαράς Αλέξανδρος, Σταυρακόπουλος Χαράλαμπος (ΑΣΕ Δούκα), Πάνου Θωμάς, Ασημακόπουλος Βασίλειος, Ράπτης Δημήτριος (Ολυμπιάδα), Κουβαράς Ελευθέριος, Γκαϊφυλλίας Απόστολος, Τριάντης Χαράλαμπος, Στόλης Πέτρος (Μινώταυρος), Μπακάλης Αναστάσιος (ΑΕΚ), Κορακάκης Αναστάσιος (Ν. Ικόνιο)».

Keywords
Τυχαία Θέματα