«Ποια Αγγλία... Κόστα Ρίκα»

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε προσπάθησε να θέσει την προσοχή όλων στον επερχόμενο φιλικό αγώνα της Ισπανίας εναντίον της Κόστα Ρίκα, αλλά κατέληξε στο προηγούμενο με την Αγγλία.

Σε συνέντευξη Τύπου, πριν το ματς με την εθνική της κεντρικής Αμερικής, ο έμπειρος τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι φαβορί:

«Φυσικά είμαστε το φαβορί, αλλά γνωρίζουμε πως μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων έχουν μικρύνει».

Ωστόσο, έπειτα από πίεση των δημοσιογράφων επανήλθε στο ζήτημα των ημερών, το οποίο είναι η ήττα των παγκόσμιων πρωταθλητών

από την Αγγλία:

«Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο προκαλεί συζητήσεις. Έχουμε αναλύσει τον αγώνα και έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας. Πάντως οι ποδοσφαιριστές είχαν σωστή νοοτροπία στο Wembley. Δεν πρέπει να μας ανησυχήσει η ήττα».

Ο Ντελ Μπόσκε πρόσθεσε ότι η Κόστα Ρίκα έχει δυνατό σύνολο. Πάντως ο σκοπός του δεν επετεύχθη, αφού η προσοχή του ισπανικού Τύπου παραμένει στραμμένη στην προγενέστερη ήττα των «φούριας ρόχας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα