Πορτοκαλί παπούτσια στην... μπάλα, όχι στο φούτμπολ

Τo NFL επέβαλε πρόστιμο 5.000 δολαρίων στον Earl Bennett των Σικάγο Μπέαρς, επειδή φόρεσε... πορτοκαλί παπούτσια.

Άλλωστε ο κανονισμός της λίγκας είναι ξεκάθαρος και προβλέπει αποκλειστικά μαύρα ή άσπρα παπούτσια, ώστε να διευκολύνεται το έργο των διαιτητών και να είναι ευκολότερη η παρακολούθηση των αγώνων από τους θεατές. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του Bennett στις «αρκούδες» τον προειδοποίησαν, αλλά αυτός τους αγνόησε.

Ο wide receiver πέτυχε το νικητήριο touchdown για την ομάδα του Σικάγο σε αυτό το ματς, αλλά λίγες μέρες αργότερα ενημερώθηκε

για το προαναφερόμενο πρόστιμο. Υποσχέθηκε, μάλιστα, ότι δεν θα κάνει το ίδιο λάθος, γιατί η σύζυγος του χρειάζεται τα χρήματα για... ψώνια.

Όλες οι ομάδες του NFL είναι υποχρεωμένες να διαλέξουν χρώμα παπουτσιών πριν την έναρξη της σεζόν. Οι επιλογές τους είναι περιορισμένες, αφού καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα σε μαύρα και άσπρα. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αθλήματα, το φούτμπολ έχει θέσει σημαντικούς περιορισμούς σε αυτό το ζήτημα.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα