Πρεμιέρα με… προβλήματα για Ελευσίνα

Σε εντατικούς ρυθμούς δουλεύει η Ελευσίνα ενόψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής (6/11, 13:00) κόντρα στην Αγ. Παρασκευή στο γήπεδο «Γ. Ρουμελιώτης».

Η προπονήτρια της ομάδας, Αθηνά Ρεντούμη, δεν θα έχει στη διάθεσή της μία εκ των βασικών παικτριών τα ης, την Γ. Κλιματσούδα, η οποία θα απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους, ενώ «πονοκεφαλιάζει» και με αρκετούς μικροτραυματισμούς κοριτσιών που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι έτοιμες για το παιχνίδι της Κυριακής.

Για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέχρι τώρα η κ. Ρεντούμη

δήλωσε: «Η προετοιμασία που κάναμε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για διάφορους λόγους. Δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις και στα φιλικά παίξαμε με πολλές βασικές απουσίες. Αυτό δυσκόλεψε το έργο της ομάδας, καθώς είχαμε κενά σε βασικές θέσεις, κάτι που έκανε την ομάδα να δείχνει ανέτοιμη σε πολλά επίπεδα».

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος η τεχνικός της Ελευσίνας είπε: «Η κλήρωση ήταν βατή για εμάς καθώς έχουμε ένα παιχνίδι δύσκολο, αλλά στα… μέτρα μας και μετά την πρώτη αγωνιστική έχουμε ένα διάστημα 25 ημερών για να γίνει μια μίνι προετοιμασία για να καλύψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε πιο έμπειρη ομάδα από την Αγία Παρασκευή και πρέπει να «πατήσουμε» σε αυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι αντίπαλοί μας έχουν μεγαλύτερο ρόστερ. Έχουν δουλέψει πιο σωστά και έχουν κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με εμάς την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι των αθλητριών να δουλεύουν στις προπονήσεις και να υπάρχει μεγαλύτερη αγωνιστική συνέπεια, για να μπορέσει η ομάδα να δέσει. Η συνέχεια του πρωταθλήματος έχει δυσκολότερα παιχνίδια και είναι ένας όμιλος που όλες οι ομάδες βρίσκονται σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα, με αποτέλεσμα η απόσταση ανάμεσα στην επιτυχία της ανόδου και την αποτυχία του υποβιβασμού να είναι μικρή».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Εις μνήμη του δημάρχου της πόλης μας κ. Αμπατζόγλου, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα, μετά από συνεννόηση με την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο και η ομάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα θα φοράει περιβραχιόνια πένθους. Τέλος, η γυναίκεια ομάδα του Πανελευσινιακού εύχεται καλή θητεία στον κ. Τσουκαλά, νέο δήμαρχο της Ελευσίνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα