Προ... πυλών η πρόκριση

Η ελληνική εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα αντιμετωπίσει αύριο στις 8 ώρα Ελλάδος τη Σλοβακία στη ρεβάνς των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το προβάδισμα του πρώτου αγώνα που είχε λήξει με 13-7 θέλει να διατηρήσει η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών προκειμένου να πάρει την πρόκριση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον Γενάρη στο Αϊντχόφεν.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για αύριο (29/10) στις 8 μ.μ. στο Κόζιτσε και οι παίκτες που έχει πάρει μαζί του ο Ομοσπονδιακός Ντράγκαν Άντριτς

είναι οι: Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Μίμης Αληχανίδης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αρτίν Ελμισιάν και Μάνθος Βουλγαράκης.

Στην αποστολή μετέχουν ακόμη ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστας Βαμβακάρης, ο υπεύθυνος στατιστικής ανάλυσης, Γιάννης Μοντεσάντος, ο φυσιοθεραπευτής Αντώνης Τσαλκάνης και ο μάνατζερ της εθνικής, Αντώνης Αρώνης.

Αύριο διεξάγονται ακόμη τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ έχει ήδη διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της Γερμανίας με τη Μάλτα, με την πρώτη να παίρνει φυσικά την πρόκριση.

Αναλυτικά τα ζευγάρια (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Μάλτα-Γερμανία 6-15 (5-21)

Σλοβακία-Ελλάδα 29/10 (7-13)

Ρουμανία-Γεωργία 29/10 (11-5)

Ισπανία-Ρωσία 29/10 (13-6)

ΠΓΔΜ-Γαλλία 29/10 (6-8)

Τουρκία-Σλοβενία 29/10 (7-5)

Keywords
Τυχαία Θέματα