Προδόθηκε η Φενέρ...

Η Φενερμπαχτσέ ήταν θύμα της ίδιας της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, σύμφωνα με τον Άλι Κοτς, αντιπρόεδρο του συλλόγου.

Όπως είναι γνωστό, η «Φενέρ» αποκλείστηκε από το φετινό Champions League με αφορμή το σκάνδαλο περί στημένων παιχνιδιών, το οποίο συγκλόνισε την γειτονική μας χώρα. Ωστόσο, ο Κοτς θεωρεί ότι η UEFA δεν συγκέντρωσε τα απαραίτητα ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλά απλά δέχθηκε μερικά μυστικά έγγραφα από την ομοσπονδία της Τουρκίας:

«H

UEFA και η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία απέκλεισαν την Φενερμπαχτσέ από το Champions League. Η ομοσπονδία μας πρόσφερε μυστικές πληροφορίες στην UEFA, για να την βοηθήσει στην έρευνά της σε βάρος μας. Αυτό αποτελεί ντροπή για την Τουρκία».

Ο προαναφερόμενος εκπρόσωπος των πρωτοπόρων του τουρκικού πρωταθλήματος χαρακτήρισε «καταστροφή» την απόφαση της ανώτατης ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας:

«Η έρευνα κατάστρεψε την Φενερμπαχτσέ. Η UEFA μας απέκλεισε από το Champions League, επειδή συμμετείχαμε σε στημένα παιχνίδια, αλλά η εγχώρια ομοσπονδία ήταν αυτή που μας θεώρησε ένοχους».

Keywords
Τυχαία Θέματα