Πρόκριση με Στεφανίδη για Αγροτικό Αστέρα

Στην Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Αγροτικός Αστέρας που νίκησε με 1-0 στην Κατερίνη τον Βατανιακό.

Η ομάδα του Ευόσμου αν και δυσκολεύτηκε αρκετά στο Δημοτικό Γήπεδο Βατάν τελικά κατάφερε να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας ως… χρυσή αλλαγή τον Στεφανίδη. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πέρασε στον αγώνα στο 57’ και

στο 73’ έβαλε μπροστά τους «σταχυοφόρους» με ωραίο σουτ.

Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του 1-0 ως το φινάλε και ενώ στο 77’ το έργο του φαινόταν πως θα γίνει πιο εύκολο καθώς ο Νίκου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Βατανιακό με 10 παίκτες. Τελικά έμεινε με παίκτη λιγότερο και ο Αγροτικός, αφού στο 84’ ο Σαμουλίδης είδε επίσης δεύτερη κίτρινη, κάτι που όμως δεν κόστισε στην ομάδα του Γιώργου Κούτση.

Έτσι ο Αγροτικός Αστέρας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου θα περιμένει στον Εύοσμο τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο γύρο του θεσμού. Η αναμέτρηση της φάσης των «32» θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου.

Βατανιακός: Σακελαρίδης, Νίκου, Ραπτόπουλος, Τασίδης, Καρτσαμπάς, Μποταίτης, Χατζησαΐας, Σκέντος, Ποτουρίδης, Μιχαηλίδης, Μίγκος.

Αγροτικός Αστέρας: Λαμπάκης (46' Γιακουμής), Παπαδόπουλος, Βοσκόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Πετρίσεβιτς, Τσουκαλίδης, Οκουμούσης (57' Στεφανίδης), Παμπόε, Καρακατσάνης, Σαμουηλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα