Προς WWE o Ric Flair!

Αποχωρεί ή... αποδεσμεύεται ο Ric Flair από το TNA και προέκυψαν άμεσα φημολογίες περί συνεργασίας του με το WWE, οι οποίες ακολουθήθηκαν από αντίστοιχες αναφορικά με τους Matt Morgan και Alex Shelley!

Πολλά προβλήματα προκύπτουν τις τελευταίες ημέρες στο «στρατόπεδο» του Impact Wrestling.

Αν και ο Austin Aries και ο Gunner υπέγραψαν νέα συμβόλαια, οι Flair, Alex Shelley και Matt Morgan φαίνεται πως αποχωρούν.

Στην περίπτωση του «Nature Boy» υπάρχουν ενδείξεις περί σύναψης συνεργασίας με το WWE, στο οποίο έχει ήδη περάσει αρκετά χρόνια της θρυλικής του καριέρας. Από το TNA IMPACT είτε φεύγει, είτε διώχνεται. Δεν έχει υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση και για αυτό δεν είναι κάτι ξεκάθαρο.

Ακόμα, ο Shelley, πρώην Tag Team Champion και μέλος των Motor City Machine Guns, φαίνεται πως αποφάσισε να φύγει. Τον ακολουθεί πιθανότατα και ο Matt Morgan, ο οποίος προβλήθηκε σε προωθητικό βίντεο-κλιπ του WWE! Αμφότεροι οι παλαιστές θα μείνουν σύντομα χωρίς συμβόλαιο, ενώ ο δεύτερος πιθανότατα θα επιστρέψει στο WWE, στο οποίο εμφανιζόταν περιοδικά από το 2003 μέχρι το 2005.

Είναι φανερό πως στο Impact Wrestling διανύουν εποχή αποφάσεων και ξεκαθαρίσματος του ρόστερ. Από την πλευρά του, το WWE περιμένει στη... γωνία και σκοπεύει να εκμεταλλευτεί πιθανές ευκαιρίες, κάτι που δεν συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα