Προς κατάργηση τα… kickoffs στο NFL

Έχουν γίνει συζητήσεις για κατάργηση των kickoffs στο NFL και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο ιδιοκτήτης των Νιου Γιορκ Τζάιαντς, John Mara, αποκάλυψε ότι εξετάζεται η περίπτωση κατάργησης των kickoff στην αμερικανική λίγκα. Μόλις πέρσι άλλαξε ο σχετικό κανονισμός και το εναρκτήριο λάκτισμα γίνεται πλέον από τη 35η γιάρδα. Έτσι μειώθηκαν οι διασείσεις στο NFL,

κάτι που αποτέλεσε την αφορμή της αλλαγής του κανονισμού.

Μελλοντικά ενδέχεται να υπάρξει νέος τρόπος εκκίνησης του αγώνα, αλλά η επαναστατική αλλαγή δεν θα γίνει φέτος. Το δεδομένο είναι πως το NFL έχει αρχίσει ήδη τις σχετικές μελέτες.

Χωρίς Lingerie Football League το 2012

Δεν θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο πρωτάθλημα του LFL το 2012. Σκοπός των διοικούντων είναι η έναρξη της επόμενης σεζόν τον Απρίλιο του 2013, ώστε να διεξαχθεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα πρώτα χρόνια, τα κορίτσια φορούσαν τα εσώρουχά τους κατά τη διάρκεια των χειμώνα.

Νέα αναβολή στην υπόθεση Taylor

Για πολλοστή φορά, η δίκη, η οποία αφορά τη δολοφονία του Sean Taylor, τότε παίκτη των Ουάσινγκτον Ρέντσκινς, αναβλήθηκε. Ο κατηγορούμενος, Eric Rivera, θα βρεθεί εκ νέου στο δικαστήριο στις 12 Ιουλίου. Η εγκληματική πράξη έγινε τον Νοέμβριο του 2007, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμα τελεσίδικη απόφαση.

Πρώην μπασκετμπολίστας στους Ντόλφινς

Τον tight end, Les Brown, ανακοίνωσαν οι Μαϊάμι Ντόλφινς. Πρόκειται για αθλητή που έπαιξε… μπάσκετ σε κολεγιακό επίπεδο. Πάντως δεν πρόκειται να διεκδικήσει θέση σε κάποιο βασικό σχήμα, αλλά θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στις προπονήσεις.

Ανανέωσε ο Hester

Εξέτασε αρκετές προτάσεις, αλλά ο Jacob Hester υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους Σαν Ντιέγκο Τζάρτζερς. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις των Σιάτλ Σίχοκς.

Ήθελε να σκοτώσει τη μητέρα του

Κάποτε ήταν πρώτη επιλογή ντραφτ από τους Ντιτρόιτ Λάιονς, αλλά πλέον ο 30άχρονος Charles Rogers κυμαίνεται σε άλλα επίπεδα. Συγκεκριμένα μία αστυνομική έρευνα αποκάλυψε πως απείλησε να δολοφονήσει τη μητέρα του, αν αυτή δεν του έδινε πίσω 100,000 δολάρια, τα οποία της παραχώρησε σαν δάνειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα