Προς παραχώρηση ο Ταϊρίκ Έβανς

Οι Σακραμέντο Κινγκς θα διαπραγματευτούν προσφορές για τον Ταϊρίκ Έβανς το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Πιτ Κάριλ, ειδικός σύμβουλος του συλλόγου.

Ο 22χρονος γκαρντ χρησιμοποιήθηκε φέτος κυρίως σαν σμολ φόργουρντ και δεν ικανοποίησε. Ωστόσο η αγοραστική αξία της τέταρτης επιλογής του ντραφτ του 2009 παραμένει υψηλή, οπότε οι «βασιλιάδες» σκοπεύουν να τον ανταλλάξουν κατά τη διάρκεια της offseason,

αν δεχθούν ικανοποιητική προσφορά.

«Δε νομίζω πως πρόκειται για μυστικό. Ο Ταϊρίκ πρέπει να μάθει να κινείται στο παρκέ χωρίς τη μπάλα. Έχει τις προϋποθέσεις και τα έχει πάει πολύ καλά σε μερικά ματς, αλλά όχι σε όλα. Πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά. Θα ήθελα να τον δω να δοκιμάζει σουτ από μέση απόσταση» δήλωσε ο Κάριλ, παλαίμαχος άσος των Κινγκς, όταν ρωτήθηκε για την προοπτική του Έβανς εντός του συλλόγου.

Ούτε ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας του. Άλλωστε οι Καλιφορνέζοι τερμάτισαν στην τελευταία θέση της Pacific και φαίνεται πως ο απόφοιτος του Μέμφις θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα