Προσφορά του ΣΕΠΚ για το διεθνές σεμινάριο

Έκπτωση για τα μέλη του εξασφάλισε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Εν όψει του διεθνούς σεμιναρίου, που θα διεξαχθεί φέτος στη συμπρωτεύουσα το διάστημα 15-17 Ιουνίου, ο ΣΕΠΚ ήρθε σε συμφωνία με το «Macedonia Palace» για την εξασφάλιση έκπτωσης σε είκοσι μέλη του που θα θελήσουν να διαμείνουν

στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν έως τις 31 Μαΐου και θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η ανακοίνωση: «Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τα μέλη του για την προσφορά του «Macedonia Palace» και τη δυνατότητα που έχουν όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το διεθνές σεμινάριο (15-17 Ιουνίου) να κλείσουν δωμάτιο με μικρό κόστος. Συγκεκριμένα, η προσφορά του «Μacedonia Palace» περιλαμβάνει δίκλινο δωμάτιο με 85 ευρώ ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν απευθείας από τους συμμετέχοντες και η τελική ημερομηνία είναι 31/05. Η προσφορά ισχύει για 20 δωμάτια Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 2310897197, ενώ μπορούν για περισσότερες λεπτομέρειες να ενημερωθούν από το www.makedoniapalace.com. Στο διεθνές σεμινάριο του ΣΕΠΚ, όπως έχει ανακοινωθεί, οι βασικοί ομιλητές θα είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι ο Δημήτρης Ιτούδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα