Πρώτη επιλογή ο Luck από τους Κολτς

Φαίνεται πως οι Ιντιανάπολις Κολτς αποκάλυψαν στον Andrew Luck πως θα είναι η πρώτη επιλογή του ντραφτ και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Οι Ιντιανάπολις Κολτς κατέληξαν ανεπίσημα στην πρώτη τους επιλογή. Πρόκειται για τον απόφοιτο του Stanford, Andrew Luck. Ο νεαρός quarterback ήταν, άλλωστε, το απόλυτο φαβορί. Σύμφωνα με τις τωρινές ενδείξεις, οι Κολτς ενημέρωσαν τον ίδιο τον παίκτη για την

πρόθεσή τους.

Κατέληξαν σε τρεις οι Βάικινγκς

Οι Matt Kalil (left tackle), Morris Claiborne (cornerback) και Justin Blackmon (wide receiver) είναι οι τρεις πιθανότερες επιλογές των Μινεσότα Βάικινγκς στο ντραφτ της επόμενης Πέμπτης (26/04). Πάντως δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η περίπτωση ανταλλαγή της επιλογής τους, αν υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εξελίξεις στο γηπεδικό. Συγκεκριμένα άνθρωποι της λίγκας συναντήθηκαν με εκπροσώπους της πολιτείας της Μινεσότα, η οποία απέρριψε το σχέδιο για νέο γήπεδο. Επίσης έγινε γνωστό πως το NFL έχει αποσπάσει το ενδιαφέρον πολλών πόλεων, οι οποίες θέλουν να φιλοξενήσουν τους Βάικινγκς.

Αισιόδοξος ο Eli Manning

«Το κίνητρο της βελτίωσης υπάρχει πάντα. Γνωρίζεις ότι είναι δύσκολο να κατακτήσεις το πρωτάθλημα και πως δεν είναι όλα στο χέρι σου, αλλά το κίνητρο της βελτίωσης είναι σταθερό» δήλωσε ο Eli Manning, quarterback που οδήγησε τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς στο περσινό Super Bowl.

Αναμονή για Collins

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη πέρσι ο 28χρονος safety, Nick Collins. Για την ώρα δεν είναι σίγουρο πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα στον λαιμό του, αλλά οι Γκριν Μπέι Πάκερς περιμένουν τις σχετικές εξελίξεις, πριν αποφασίσουν την τύχη του.

H τέταρτη επιλογή των Μπράουνς

Ανάμεσα σε Ryan Tannehill (quarterback), Trent Richardson (running back), Justin Blackmon (wide receiver) και Morris Claiborne (cornerback) είναι οι Κλίβελαντ Μπράουνς, οι οποίοι θα επιλέξουν τέταρτοι στο φετινό ντραφτ. Πιθανότατα ένας από αυτούς θα καταλήξει στους εκπρόσωπους του Κλίβλαντ.

Σοβαρές προσφορές σε Avril

Οι Ντιτρόιτ Λάιονς έχουν καταθέσει πολλές προσφορές στον defensive end, Cliff Avril, τις οποίες θεωρούν καλές. Ωστόσο δεν έχει επέλθει συμφωνία και ο παίκτης ενδέχεται να γίνει free agent μετά το πέρας του 2012-13.

Στους Ρέιβενς ο Painter

Τον πρώην quarterback των Ιντιανάπολις Κολτς, Colt Curtis Painter, απέκτησαν οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς. Στη νέα του ομάδα θα είναι αναπληρωματικός, κάτι που συνέβαινε επί σειρά ετών με τον Peyton Manning στους Κολτς.

Συμφωνία με Hayes

Τον linebacker, Geno Hayes, απέκτησαν οι Σικάγο Μπέαρς. Ο πρώην παίκτης των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Τραυματισμός του Price

Χτύπησε το αριστερό του πόδι ο wide receiver των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, Taylor Price. Φαίνεται πως ο πρώην παίκτης των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς θα απουσιάσει από το μεγαλύτερο μέρος της offseason προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα