«Πρόβα» με Οδυσσέα η Νίκη

Την ευκαιρία να προβάρει 11αδα θα έχει ο Αλέξης Αλεξίου στο φιλικό τεστ της Νίκης Βόλου με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο (12/11) και να ξεκινήσει στις 15.00. Σε αυτό ο τεχνικός των «κυανόλευκων» θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα στην football league 2.

Από εκεί και πέρα, χθες (9/11) η Νίκη

έδωσε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Πύρασο στο «Παντελής Μαγουλάς», χωρίς να κρατηθεί σκορ. Ο Αλεξίου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Η ενδεκάδα που παρέταξε αποτελούταν από τους: Σταυράκη, Σπυρόπουλο, Παραλίκη, Παπατζίκο, Χολέβα, Αργύρη, Ζαρίφη, Ζάγκα, Ζαχαράκη, Βλάχο, Μουδούρογλου. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Τάσος, Πετράς, Άλντι, Γκόντοβος, Λουκίνας, Νασιακόπουλος, Χατζητρακόσιας, Αναστασίου.

Τέλος, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία «με την εταιρία ορκωτών λογιστών ΣΟΛ ΑΕ και από την Πέμπτη (10/11) θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ο εντεταλμένος ορκωτός λογιστής κ. Χρήστος Γιάνγκου για την διενέργεια του ελέγχου, των λογιστικών βιβλίων της ΠΑΕ και των οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμών κτλ.)».

Keywords
Τυχαία Θέματα