Ψήφος εμπιστοσύνης στον Φερέιρα

08:21 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Τρεις παλιοί άσοι του Παναθηναϊκού δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και μέσω του Onsports τον προτρέπουν να μείνει στο «τριφύλλι». Τι είπαν για τον Πορτογάλο οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης και Κώστας Ταράσης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

αποκάλυψε στον Τύπο της Πορτογαλίας πως ο Παναθηναϊκός του έχει καταθέσει πρόταση για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ωστόσο τόνισε πως είναι επιφυλακτικός για την απάντηση που θα δώσει. Ο λόγος είναι φυσικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο το «τριφύλλι», τα οποία βάζουν αρκετά ερωτηματικά στη θέληση του Πορτογάλου να συνεχίσει να «παλεύει» με τους «πράσινους».

Οι επιδόσεις του Παναθηναϊκού, πάντως, υπό την καθοδήγηση του 66χρονου προπονητή από τον πάγκο, έχουν τον «πράσινο» κόσμο να επιθυμεί την παραμονή του. Σε αυτή την κατεύθυνση, με το +5 να δίνει «αέρα» και αρκετά… credits στον Φερέιρα, κινούνται και τρεις παλιές «δόξες» του Παναθηναϊκού που μίλησαν στο Onsports για το αν πρέπει ή όχι να μείνει ο Φερέιρα στο «τριφύλλι».

«Συνάρτηση των διοικητικών εξελίξεων»

Ο Αντώνης Αντωνιάδης εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού και τόνισε πως το αν θα παραμείνει ή όχι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Πορτογάλος θα είναι συνάρτηση των διοικητικών εξελίξεων.

«Το αν θα μείνει ή όχι είναι συνάρτηση των διοικητικών εξελίξεων. Αν οριστικοποιηθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς, πρέπει να μείνει. Έχει μάθει την ελληνική πραγματικότητα, είναι καλός άνθρωπος και συνετός, εκπέμπει μια αύρα προπονητική που επιδρά στην ομάδα θετικά», είπε μεταξύ άλλων στο Onsports ο «ψηλός» του Παναθηναϊκού.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης συνέχισε λέγοντας: «Η παρουσία του κ. Φερέιρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ καλή. Όλοι πρέπει να συγχαρούμε και τον ίδιο και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς παρόλα τα προβλήματα, το θέμα της μεταβίβασης μετοχών που είναι ανοικτό και το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε ηρεμία, κατάφερε να είναι πρώτος με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, σχολίασε: «Πρέπει στην ομάδα να επικρατήσει ηρεμία, όπως συνέβη ως τώρα, για να μην επηρεαστεί το αγωνιστικό τμήμα και να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Θα είναι κάτι που θα ικανοποιήσει και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις».

«Δικό του θέμα, αλλά πρέπει να μείνει»

Ιδιαίτερη βαρύτητα, στα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, έχει πάντοτε κι η γνώμη του Μίμη Δομάζου. Ο «Στρατηγός» υποστήριξε πως το να θα μείνει ή όχι στο «τριφύλλι» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποτελεί προσωπική του επιλογή, ενώ εκφέροντας τη δική του άποψη υπογράμμισε πως ο Πορτογάλος πρέπει να μείνει, καθώς έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στον Παναθηναϊκό.

«Το θέμα είναι προσωπικό και αφορά τον ίδιο τον κ. Φερέιρα, δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ. Ο ίδιος θα αποφασίσει και αναλόγως θα πράξει. Η δική μου γνώμη είναι πως πρέπει να παραμείνει, όμως αν δεν θέλει, δεν μπορούμε με το ζόρι να

Keywords
Τυχαία Θέματα