Ψυχρολουσία στο 89’ για τη Νίκη από τον Τηλυκράτη!

Στο… παρά ένα ο Τηλυκράτης Λευκάδας σκόραρε, έφερε το ματς στα ίσα (1-1) κόντρα στη Νίκη Βόλου και «εδραιώθηκε» στη δεύτερη θέση των play off παρέα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι γηπεδούχοι, παρότι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και προηγήθηκαν με σκόρερ τον Γιώργο Πουλάκο στο 53’, έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους πριν ολοκληρωθεί το ενενηντάλεπτο να ισοφαρίσουν με τον Θανέλα (89’) και να πάρουν ένα υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά τους για την άνοδο στην Football League.

Πλέον,

ο Τηλυκράτης Λευκάδας φιγουράρει στη δεύτερη θέση με 30 βαθμούς έχοντας συγκάτοικο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και συνεχίζει να κάνει όνειρα ανόδου, ενώ η Νίκη Βόλου γκρεμίστηκε από τις προνομιούχες θέσεις μένοντας στην 4η θέση με 28 βαθμούς παρέα με τον Τύρναβο.

Πολύ «φτωχό» από φάσεις παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικές, αλλά με τη Νίκη Βόλου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά στο 15’ όταν ο Πουλάκος έβγαλε την παράλληλη σέντρα στον Διαμαντίδη, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή δοκίμασε να κρεμάσει τον Σταυράκη, ωστόσο, έστειλε την μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Στουρνάρας βρήκε εντός της περιοχής τον Μκρτσιάν, όμως ο τελευταίος από το ύψος του πέναλτι αστόχησε.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί μόλις στο 34’, οπότε ο Συμελίδης από το πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Βολιώτες έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και μόλις στο 53’, ο Γιώργος Πουλάκος με εκπληκτικό γυριστό σουτ εντός της περιοχής άνοιξε το σκορ (1-0). Ο πρώτος σκόρερ της Νίκης Βόλου είχε σκοράρει και δύο λεπτά νωρίτερα, όμως, το γκολ που σημείωσε ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ. Στο 59’ ο Ριζογιάννης επιχείρησε τη σέντρα σουτ και ο τερματοφύλακας του Τηλυκράτη Λευκάδας, Άγγελος Σταυράκης, έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.
Στο 65’ ήταν η σειρά του Μκρτσιάν, ο οποίος με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν ολοκληρωθεί το ενενηντάλεπτο, στο 89’, στη μοναδική τους ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα (1-1) με προβολή του Θανέλα και να «παγώσουν» το σχεδόν γεμάτο από περίπου 2.000 οπαδούς «Παντελής Μαγούλας».

Ο Ανδρονικίδης του συνδέσμου Πειραιά «κιτρίνισε» τους Παπανίκου, Καραγιαννίδη, Πουλάκο, Ριζογιάννη, Συμελίδη, Καταγή.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Ψωμιάδης, Στουρνάρας (92΄Αναστασίου), Λαμπρόπουλος, Μκρτσιάν, Δεληζήσης, Ριζογιάννης, Πεχλιβανόπουλος, Λαζαρίδης (71’ Κυπτίου), Παυλίδης (76’ Λουκίνας), Διαμαντίδης, Πουλάκος.

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Σταυράκης, Χριστοδούλου (56’ Θεράπος), Καταγής, Πουταχίδης, Ρούσσης, Καραγιαννίδης, Παπανίκου (82’ Κόκκαλης), Νάκος, Κατσίκης, Θανέλας, Συμελίδης (67’ Αλμπάνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα