Πύρρειος νίκη για τους Φλάιερς

05:11 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς επικράτησαν μεν των Νιου Γιορκ Άιλαντερς με 6-3, αλλά απώλεσαν τον James van Rimesdyk λόγω τραυματισμού.

Ο 22χρονος Αμερικανός αριστερός επιθετικός αποχώρησε από την πρώτη περίοδο, αφού μπλόκαρε ένα σουτ, και στην συνέχεια διαπιστώθηκε πως υπέστη κάταγμα στο αριστερό του πόδι. Αυτό ήταν μόλις το έκτο του παιχνίδι ύστερα από την επιστροφή του από άλλον τραυματισμό.

Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Φιλαδέλφειας προηγήθηκε με 2-1 και 5-2, πριν φτάσει στο τελικό 6-3. Δύο γκολ

σημείωσε ο Matt Read, ο οποίος συμπλήρωσε 18, ενώ είχε επίσης μία ασίστ. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Andrej Meszaros, Jaromir Jagr, Scott Hartnell και Sean Couturier, ενώ ο Claude Giroux είχε τρεις ασίστ.

Από την άλλη, ο κεντρικός επιθετικός, Josh Bailey πέτυχε δύο γκολ, μεταξύ των οποίων το 1-0 υπέρ των «νησιωτών» στο 1:35 του αγώνα, ο Casey Cizikas μοίρασε δύο ασίστ και ο Kyle Okposo μείωσε σε 5-3, 10:49 πριν την λήξη. Ωστόσο, η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε και η ομάδα του Λονγκ Άιλαντ έμεινε στους 61 βαθμούς και στην προτελευταία θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Στους 77 βαθμούς προωθήθηκαν οι Φλάιερς, οι οποίοι κατέχουν πλέον την πέμπτη θέση της Ανατολής. Συγκεκριμένα βρίσκονται δύο βαθμούς μακριά από τους τέταρτους Πίτσπουργκ Πένγκουινς.

Keywords
Τυχαία Θέματα