Ριμπερί: «Για πάντα στην Μπάγερν»

Ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε στη γαλλική «L’Equipe» τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει για πάντα στην Μπάγερν Μονάχου.

Αρκετά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί για το μέλλον του Φρανκ Ριμπερί. Ο Γάλλος διεθνής βρίσκεται στην Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς και θέλει να κλείσει την καριέρα του στην «Αλιάντς Αρένα», όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη γαλλική «L’Equipe».

«Μπαίνω στην πέμπτη μου χρονιά στην ομάδα. Στο σύλλογο

αυτό, την πόλη αυτή, νιώθω σαν να είμαι στην πατρίδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω περισσότερο ελεύθερος εδώ. Η οικογένειά μου, επίσης νιώθει άνετα. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπάγερν Μονάχου. Έχω σπίτι κοντά στο προπονητικό κέντρο. Όλα σε αυτό το μέρος είναι τέλεια για εμένα», είπε αρχικά ο Γάλλος διεθνής.

Μιλώντας για την αναμέτρηση απέναντι στην πρώην του ομάδα για τα προημιτελικά του Champions League, είπε: «Τα δύο χρόνια στη Μαρσέιγ που ήταν πολύ σημαντικά για εμένα. Είμαι στην Μπάγερν Μονάχου τώρα και αυτό είναι εξαιτίας των σεζόν που έκανα στη Μαρσέιγ. Εκεί έκανε το πέταγμά μου και βελτιώθηκα. Εκεί έμαθα τι σημαίνει πίεση», είπε ενώ καταλήγοντας τόνισε ότι περιμένει να αποδοκιμαστεί από τους Μασσαλούς. «Στο παιχνίδι περιμένω να με αποδοκιμάσουν οι οπαδοί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι φυσικό. Νομίζω ότι δεν έχουν ξεχάσει τις ημέρες μου εκεί και ό,τι έκανα για την ομάδα, αλλά δεν θα με χειροκροτήσουν. Είμαι στην Μπάγερν Μονάχου πλέον», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα