Ρικέλμε: «Τέβες, έλα στη Μπόκα»

Στην αποκάλυψη πως σε επικοινωνία του με τον Κάρλος Τέβες, τον συμβούλεψε να επιστρέψει στην Αργεντινή για να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, προέβη ο Ρομάν Ρικέλμε.

Με το μέλλον του Τέβες στη Μάντσεστερ Σίτι να μοιάζει αβέβαιο, πολλές ομάδες ανά τον κόσμο ορέγονται την απόκτησή του. Μία από αυτές λέγεται ότι είναι και η Μπόκα, με την οποία ο Τέβες άρχισε να φτιάχνει το όνομά του. Με δηλώσεις που παραχώρησε ο Ρικέλμε, ισχυρίστηκε ότι έχει ήδη εκφράσει στον φίλο του την επιθυμία να αγωνιστούν στην ίδια ομάδα.

«Εχω ήδη μιλήσει με τον Κάρλος και του είπα ότι αν συνεχίσουν να

μην τον υπολογίζουν στη Σίτι, θα ήταν τέλεια αν επέστρεφε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς», τόνισε αρχικά ο 33χρονος μέσος στο κανάλι Fox και σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με το υψηλό συμβόλαιο του Τέβες και την αδυναμία της Μπόκα να το καλύψει, δήλωσε ότι «νομίζω ότι όλοι στην Μπόκα, ακόμα και οι οπαδοί, μπορούν να προσφέρουν λίγα χρήματα ο καθένας ώστε να μπορέσουμε να τον φέρουμε πίσω. Ισως να μπορέσει και ο σύλλογος να κάνει μια υπέρβαση, καθώς αξίζει τον κόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα