Ρόδος – Φωστήρας 1-0

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ρόδος στη Δ’ Εθνική, καθώς νίκησε 1-0 τον Φωστήρα, ο οποίος όμως τα έχει με την ατυχία του, καθώς είχε τρία δοκάρια!

Το παιχνίδι έκρυβε πολλές συγκινήσεις, ενώ στο γήπεδο της Ρόδου βρέθηκαν περίπου 800 άτομα, δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Ο «φονέας» ξεκίνησε δυνατά και στο 11’ είχε δοκάρι σε σουτ του Δωροβίνη, με τον Τόππο να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα, την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να βγαίνει κόρνερ. Η απάντηση των «ελαφιών» ήταν άμεση και στο 14’ ο

Φράγκος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπόκο, όμως ο τερματοφύλακας του Φωστήρα απέκρουσε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με δοκάρι για την ομάδα του Ταύρου, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Ντεντόπουλου στο 47’. Πάλι ο Φράγκος απάντησε στην ευκαιρία, αλλά σε νέο τετ-α-τετ με τον Μπόκο η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Στο 68’ νέα κεφαλιά του Ντεντόπουλου πέρασε μόλις άουτ με τη βοήθεια του δοκαριού, που για τρίτη φορά σταμάτησε προσπάθεια του Φωστήρα.

Παρόλα αυτά όμως, η Ρόδος κατάφερε να βάλει γκολ. Ο Φράγκος με πλασέ στο 78’ έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΡΟΔΟΣ: Τόππος, Πατούχος, Καντιμοίρης Σ, Παπαδόπουλος, Πελέκης, Θαμνόπουλος, Δανάς (29’ Κιλασίν), Γκινής, Ορφανίδης Σ. (75' Σότας), Φράγκος (85' Καρπαθάκης), Καταπόδης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Τασουλής, Κόπελας, Μπούκουρης (85' Παπαδημητρίου), Τερζής, Χοτζάι, Τσοπανάκος, Τζαναβάρας (83' Πετρίτσης), Ντεντόπουλος, Μπεθάνης (89' Κούτρος), Δωροβίνης

Keywords
Τυχαία Θέματα