Ροντρίγκεθ: «Πιο έτοιμος φέτος»

Αισιόδοξος για την πορεία της Ρεάλ, αλλά και τη δική του στην ισπανική ομάδα εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Σέρτζιο Ροντρίγκεθ.

Ο Ισπανός γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας πως φέτος νιώθει πιο έτοιμος. Αναλυτικά η συνέντευξη…

-Αν υποθέσουμε πως η περασμένη σεζόν ήταν περίοδος προσαρμογής για σένα, φέτος νιώθεις πως έχεις βρει τον ρόλο σου στην ομάδα;«Ήμουν πολύ ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς και πέρυσι. Το κλίμα μέσα στην ομάδα ήταν άψογο. Ήταν λίγο δύσκολο μετά από 4 χρόνια στο ΝΒΑ

να ξαναπροσαρμοστώ στα ευρωπαϊκά δεδομένα αλλά φέτος νιώθω πιο έτοιμος και σίγουρος».

-Η ταχύτητα φαίνεται να είναι το φετινό χαρακτηριστικό της ομάδας. Πόσες φορές χρειάστηκε στο παρελθόν να καλύψεις τόσα μέτρα μέσα στο παρκέ;«Εκατομμύρια φορές και σε αγώνες και σε προπονήσεις. Το κάνω αυτό από την αρχή της καριέρας μου, ακόμα και στον ελεύθερό μου χρόνο προσπαθώ να εξασκούμε σε αυτόν τον τομέα».

-Από το ματς με την Φουενλαμπράδα φάνηκε πως η πρώτη προτεραιότητα της ομάδας θα είναι να τρέξει το παιχνίδι...«Η προτεραιότητά μας είναι η άμυνα και να παίρνουμε τα ριμπάουντ. Η επίθεση θα είναι ευκολότερη έτσι. Με καλή άμυνα θα έχουμε και το πλεονέκτημα στο παιχνίδι μας».

-Για σένα που αγωνίζεσαι ως πόιντ-γκαρντ, θα είναι καλό που ο προπονητής σου αγωνιζόταν στην ίδια θέση.«Είναι λογικό. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να έχει έναν προπονητή που φορούσε την ίδια φανέλα και έχει τις ίδιες εμπειρίες. Φαντάζομαι πως θα με βοηθήσει πολύ φέτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα