Ρότσα: «Πρωτάθλημα μετά από ματς – γιορτή»

16:47 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Κάλεσμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και έκκληση να υπάρξει κόσμια ατμόσφαιρα από τον Χουάν Ρότσα, με τον Αργεντινό τεχνικό των «πράσινων» Νέων να δηλώνει ταυτόχρονα αισιόδοξος αλλά και… ανυπόμονος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ20.

Η νίκη της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού απέναντι

στην αντίστοιχη της Κέρκυρας με 3-1 σήμερα (05/05) το μεσημέρι σήμανε την επιστροφή των παικτών του Χουάν Ρότσα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ20. Πλέον, τα πάντα θα κριθούν το επόμενο Σάββατο (12/05), όταν ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον δεύτερο ΠΑΟΚ...

Ο Αργεντινός προπονητής μίλησε μετά το «τρίποντο» επί των Φαιάκων και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει βροντερό παρών στο «Απόστολος Νικολαϊδης» αλλά και να συμπεριφερθεί μέσα σε κόσμια πλαίσια.

«Υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, θα μπορούσαν να έχουν μπει ακόμα περισσότερα γκολ. Πλέον κοιτάμε το τελευταίο ματς το Σάββατο, όπου έτυχε να παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και το σημαντικότερο για εμάς που δουλεύουμε με παιδιά που παίζουν και στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και για τον ΠΑΟΚ το ίδιο ισχύει είναι το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας να είναι μια γιορτή. Αυτό ζητάω. Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες και φτάνουμε να κρίνεται το πρωτάθλημα.

Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα. Ίσως παιδιά από αυτές τις δύο ομάδες που την άλλη εβδομάδα θα διεκδικήσουν εδώ το πρωτάθλημα, για πολλά χρόνια να βρίσκονται στις πρώτες ομάδες και του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό. Εγώ προσωπικά, ζητάω να έρθει ο κόσμος όσο περισσότερος μπορεί το Σάββατο εδώ να δει τις δύο ομάδες να δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα και να χαρούμε μια ωραία μέρα ποδοσφαίρου. Να γίνει μια γιορτή», ανέφερε αρχικά ο «Ινδιάνος».

Ένα σχόλιο για το ματς με την Κέρκυρα;
«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να πετύχουμε κι' άλλα γκολ. Τώρα θα δούμε τα όποια λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Το σημαντικότερο παιχνίδι για εμάς μέχρι τώρα ήταν αυτό με την Κέρκυρα. Ο ρυθμός έπεσε μετά το 3-0, όμως να μην ξεχνάμε πως και το σκορ ήταν μεγάλο και ο καιρός δύσκολος για ποδόσφαιρο οπότε ήταν λογικό κάπως να πέσει ο ρυθμός. Από τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς και πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι και γι' αυτό έχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα να ετοιμαστούμε γι' αυτό».

Τώρα, θεωρείτε ότι θα υπάρχει μεγαλύτερο άγχος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;
«Νομίζω πως όχι. Βασικό είναι να το χαρούν. Βεβαίως είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας και νομίζω πως είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι. Τα παιδιά πρέπει να είναι έτοιμα για μεγάλα παιχνίδια, γιατί στον Παναθηναϊκό όσοι παίξουν στην πρώτη ομάδα, θα πρέπει κάθε Κυριακή να είναι πανέτοιμοι για μεγάλα παιχνίδια. Πιστεύω πως έχουμε περάσει στα παιδιά αυτή τη νοοτροπία και ελπ

Keywords
Τυχαία Θέματα