Ρότσα στο Onsports: «Εμείς παραμένουμε πρώτοι»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα κόψει… πρώτος το νήμα εμφανίστηκε ο Χουάν Ρότσα, μετά το 0-0 με τον Άρη, σε δηλώσεις που έκανε στο Onsports. Παράλληλα, υπενθύμισε ότι το «τριφύλλι» εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας των Κ20, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα… ζοφερά συμβαίνουν στον σύλλογο.

Μια ήττα δεν φέρνει την καταστροφή. Πόσο μάλλον μια… ισοπαλία! Κάπως έτσι σκέφτεται και ο Χουάν

Ρότσα όπως φάνηκε και από τα λεγόμενά του μετά τη λήξη του σημερινού (30/03) ματς και το 0-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη! Άλλωστε, όπως τόνισε και ο Αργεντινός τεχνικός, μέσω του Onsports, οι «πράσινοι» Κ20 εξακολουθούν να έχουν προβάδισμα τριών βαθμών από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ…

Επίσης, ο Ρότσα δεν έδειξε να ανησυχεί ούτε για το γεγονός ότι στα δυο από τα τρία πρόσφατα παιχνίδια του Παναθηναϊκού η ομάδα δεν σκόραρε, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την ελπίδα για να βρεθεί ένα μέλλον για τον σύλλογο!

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι θα έλεγα. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει σίγουρα, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να μην μας επηρεάσει γιατί έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς, περίπου 20 αν σκεφτούμε όχι μόνο αυτά του πρωταθλήματος αλλά και εκείνα των τουρνουά που θα συμμετάσχουμε. Η ζωή συνεχίζεται, εμείς θα δουλεύουμε τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο κέφι και τον ίδιο ζήλο», δήλωσε αρχικά ο «Ινδιάνος».

Σας προβληματίζει το ότι η ομάδα δεν σκοράρει το ίδιο συχνά στα τελευταία παιχνίδια;
«Όχι, καθόλου. Άλλωστε, εμείς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες στα περιοσσότερα ματς. Η συνταγή για κάθε αντίπαλο είναι... ίδια, να περιμένουν πίσω, αλλά παρόλα αυτά καταφέρνουμε να κάνουμε φάσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και σήμερα».

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία του. Θεωρείτε την ομάδα φαβορί για τον τίτλο;
«Είμαστε πρώτοι ακόμα και έχουμε αρκετά παιχνίδια στην έδρα μας. Τέσσερα ματς θα δώσουμε στην Λεωφόρο και δυο έξω. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η σεζόν τελειώνει για εμάς 5 Ιουνίου».

Πως βλέπετε το μέλλον με όλα όσα συμβαίνουν;
«Με όλα όσα γίνονται γύρω μας (σ.σ. στον σύλλογο) εμείς προσπαθούμε να μην επηρεαστούμε, να κρατήσουμε κάποιες ισορροπίες και να συνεχίσουμε την δουλειά. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει από τον κ. Σαμαρά και φτάνει μέχρι τον τελευταίο προπονητή. Θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε την μάχη μας καθημερινά. Είμαστε σε ένα σωματείο που μας έχει προσφέρει τόσα καθημερινά και πρέπει να το στηρίξουμε από την πλευρά μας».

Ένα σχόλιο για την κατάσταση στην πρώτη ομάδα;
«Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στα διοικητικά, γιατί αξίζει τον κόπο. Να βρει η ομάδα τον δρόμο της γιατί και το κομμάτι των Κ20 -αλλά και όλα τα υπόλοιπα προς τα κάτω- επηρεάζεται. Εγώ δεν φανταζόμουν ποτέ στην ζωή μου ότι θα έφταναν εδώ τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα