Ρούπακας: «Μας πήγε φυσιολογικά»

Ο προπονητής της Χίου αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στα Χανιά.

«Μετά από πολλά παιχνίδια, δεν θυμάμαι ποτέ ήταν το τελευταίο, είχαμε ένα ματς που πήγε φυσιολογικά. Ήταν αρκετά μεγάλη η δυναμικότητα των δυο ομάδων, με το δεδομένο ότι και τα Χανιά ήρθαν με λιγότερους παίκτες εδώ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, εμείς χρειαζόμαστε, τέτοια παιχνίδια, να ρολάρουμε, να παίξουν όλα τα παιδιά και τα μικρότερα, σιγά σιγά να δεθούμε σαν ομάδα, γιατί με

την πίεση μόνο του αποτελέσματος, που είχαμε σε κάποια παιχνίδια, δεν ήταν δυνατόν να δεθεί η ομάδα. Σήμερα δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και έμεινα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παιδιών» δήλωσε ο προπονητής της Χίου, Βαγγέλης Ρούπακας μετά τη νίκη του πρωταθλήματος επί της Χίου.

Και συμπλήρωσε: «Κοιτάμε το δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας στο Αργοστόλι, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Την μισή εβδομάδα δεν θα έχουμε, δυστυχώς τους διεθνείς που θα λείπουν στην Ισπανία και ουσιαστικά περιμένουμε την διακοπή του πρωταθλήματος για να κάνουμε κάποια πράγματα να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Ο Χατζηθεοδώρου δεν χρησιμοποιήθηκε γιατί το τραύμα που είχε ήταν παρά πολύ σοβαρό, έχει γιατρευθεί πλήρως αλλά επειδή ήταν ένα παρά πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, το κούρασε αρκετά και προτιμήσαμε να το προφυλάξουμε για να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς στην πορεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα