«Σαμουράι» ο Μπάτον, «αυτοκράτορας» ο Φέτελ!

Με τον Σεμπάστιαν Φέτελ ν' αναδεικνύεται σε Παγκόσμιο Πρωταθλητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έπεσε η καρό σημαία του ιαπωνικού γκραν πρι - Νικητής του 15ου αγώνα της σεζόν ο Τζένσον Μπάτον (McLaren Mercedes), με τον Φερνάντο Αλόνσο (Ferrari) να τερματίζει δεύτερος και τον Γερμανό της Red Bull Renault να συμπληρώνει το βάθρο.

Μπορεί νικητής του Ιαπωνικού γκραν πρι να ήταν ο Τζένσον Μπάτον (McLaren Mercedes) κάνοντας ένα αλάνθαστο αγώνα,

αλλά τη δημοσιότητα και τη δόξα «έκλεψε» ο νεότερος δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull Renault). Ο Γερμανός τερμάτισε 3ος αλλά κέρδισε παραπάνω από τον ένα βαθμό που χρειαζόταν για τον τίτλο. Σε αυτό τον αγώνα δεν πρέπει να ξεχνάμε τον 2ο Φερνάντο Αλόνσο που κρατά τη Ferrari στο πόντιουμ.

Ακολούθησαν οι Μάρκ Βέμπερ (Red Bull Renault), Λιούις Χάμιλτον (McLaren Mercedes), Μίκαελ Σουμάχερ (Mercedes GP), Φελίπε Μάσα (Ferrari), Σέρτζιο Πέρεζ (Sauber – Ferrari), Βιτάλι Πετρόβ (Lotus Renault) και Νίκο Ρόζμπεργκ (Mercdes GP).

Περισσότερα σε λίγο

Παρακολουθήστε ξανά live το γκραν πρι της Ιαπωνίας από την πίστα της Σουζούκα, τον 15ο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1.

{coveritlive}5cdafc3d48"{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα