Σάββα... καφέ;!

Τζεσικόπουλα καλησπέρα!

Τον ήπιαμε… (τον απογευματινό καφέ)! Ο Σάββας επέστρεψε… και η non stop γραφικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν σταματά ποτέ, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Γιατί Βαγγέλη μου; Γιατί αγόρι μου; Μήπως κρύωσες εκεί στην εξέδρα την Κυριακή; Τι σκέφτηκες; Τι τους θέλεις εσύ τους συνταξιούχους στον Ολυμπιακό;!!! Αγαπούλες μου… σε αυτή τη χώρα εκεί που κάνουμε μισό βήμα μπροστά, κάνουμε δέκα βήματα πίσω, μην σας πω… πάμε μισό αιώνα πίσω.

Δεν λέω… η Τζέσικα γουστάρει να ασχολείται με πάσης φύσεως μπαλαδόρους, ατακαδόρους, γραφικούς,

υπάλληλους κλπ αλλά… τα νιάτα μου και την ομορφιά μου δεν την σκέφτεται κανένας σε τούτου τον τόπο;! Να θέλω να γράψω για τους χορούς και τα πανηγύρια για τα DOI, για τα ΜΟΥ, για τα ΣΟΥ, για τα ΤΟΥ και να μου σκάει θέμα για τα «μαυσωλεία»! Αρνούμαι… σας λέω, ΑΡΝΟΥΜΑΙ!

Γι’ αυτό θα ασχοληθώ με την πολυαγαπημένη μου –SLURP- ΑΕΚ… η οποία έχει αρχές, ήθη και παραδόσεις. Από το Σύνδεσμο της Αμερικής μέχρι το Σύνδεσμο της Κουτσής Μαρίας, οι Ενωσίτες είναι ξεκάθαροι. Είσαι Τούρκος; Δεν την παίρνεις, φιλαράκι. Δεν λέω ψάχνεις επενδυτή αλλά ΟΧΙ δεν θα πας και κόντρα στην ιστορία και τα σύμβολά σου για «ένα πουκάμισο αδειανό για μιαν Ελένη»! Πςςςςςςςςςςςς… τι λέω, η θεά σας!

Αλλά αυτός ο Αδαμίδης θα κάνει συμφωνία και με τον διάβολο ρε μωρά μου, προκειμένου να μας αποδείξει ότι είναι ικανός. Αμ… δε! Του θυμίζω ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να γυρίζει τις μπουτίκ και να χαιρετάει κόσμο. Αυτό μάλιστα, το έχει… και άμα δεν μπορεί να κάνει και τίποτα, μπορεί επίσης και να φύγει. Αυτή η κίνηση είναι καλύτερη και από το να βρει επενδυτή!

Και επειδή έχει και γενέθλια ο Ηρακλής, θα αφιερώσω έναν Αντώνη Ρέμο που σκίζειειειειειειειε… μαζί με τον Τόλη:

{youtube}tQr19Lb34lU{/youtube}

ΥΓ1. Εγώ πάντως στη θέση του κυρ Σάββα… θα ήμουν σε ένα καφενέ με τον «Πρωταθλητή» που έχει μακράν τα ωραιότερα πρωτοσέλιδα, ανά χείρας -(το Φως είναι πολύ μεγάλη εφημερίδα για μένα ενώ ο «Γαύρος» θέλει κι ένα καραφάκι να το κατεβάσω για να κατανοήσω τους «επιστήμονες»)- και θα φώναζα: «Καφέέέέέέ»!

ΥΓ2. Ο Γέμελος ξαναχτύπησε με μεγάλο τίτλο: «No more mr nice guy»! Εδώ στο Onsports είμαστε όλοι πολυταξιδεμένοι… και φυσικά φίλοι της Έλενας Papa-rizou!

ΥΓ3. Και για όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου… σας παρουσιάζω τις φίλες μου από την πάλη, ένα… σπορ με ιδιαίτερη ευαισθησία που μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο!Απολαύστε λίγες από τις πιο hot ντίβες...

Αυτάάάάάά… Onsport-babie-s! Να θυμάστε ότι δεν είμαι κακιά, απλά με σχεδίασαν έτσι!

Σας φιλώ στα μούτρα μέχρι την… επόμενη,

JESSICA!

jessica@onsports.dpg.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα