Σε λίγο θα τους διώχνουμε

Πως το είπε αυτό ο Αδαμίδης; «Υπάρχει ενδιαφέρον από τέσσερις πλευρές». Δηλαδή λίγο ακόμα και θα υπάρχει ο κίνδυνος να σχηματιστεί ουρά έξω από τα Σπάτα από υποψήφιους επενδυτές. Και θα πρέπει η διοίκηση να βγάλει αριθμούς προτεραιότητας όπως στα αλλαντικά και στα τυριά στον Βασιλόπουλο για να μπορέσει να τους εξυπηρετήσει όλους…


Αφήστε που έτσι όπως πάνε τα πράγματα, σε λίγο θα αναγκαστούμε να διώχνουμε επενδυτές. Διότι θα είμαστε πλήρεις από ενδιαφερόμενους. Όλα αυτά βεβαίως, σε χρόνο μέλλοντα. Για το παρόν δεν υπάρχει τίποτα. Και οι παίκτες όπως ακριβώς άφησαν τα ταμεία πριν φύγουν

για την άδεια των Χριστουγέννων, έτσι ακριβώς τα βρήκαν. Άδεια. Το ίδιο και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Ενώ θαρρώ πως οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη καχυποψία και το επικείμενο ταξίδι του Αδαμίδη στο Ντουμπάι για κουβέντες με Αραβες επενδυτές και το ραντεβού παραμονή πρωτοχρονιάς με Έλληνα υποψήφιο επενδυτή. Γενικώς οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν ούτε να ακούν, ούτε να ξέρουν για «θα», «ίσως» και λογιών, λογιών σενάρια.

Περιμένουν ξεκάθαρες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που ήδη έχουν θέσει για το μέλλον της ομάδας. Και είναι σαφές πως δεν πρόκειται να περιμένουν για πολύ. Έχει τεθεί, όχι από τους παίκτες, ένας χρονικός ορίζοντας εξελίξεων μέχρι και τις 15 του Γενάρη. Προφανώς και οι ποδοσφαιριστές, παρόλο που δεν τον έθεσαν αυτοί τον συγκεκριμένο ορίζοντα, δείχνουν διάθεση και πρόθεση να τον σεβαστούν.

Όμως ουδείς μπορεί να προβλέψει ποιες θα είναι οι αντιδράσεις μετά τα μέσα του Ιανουαρίου, αν η κατάσταση παραμείνει το ίδιο στάσιμη και εξίσου αβέβαιη. Και τότε, ούτε με ταξίδια, ούτε με τα επικείμενα ραντεβού, θα υπάρχει η δυνατότητα να «ροκανιστεί» ο χρόνος. Αυτές οι τέσσερις περιπτώσεις ενδιαφερόμενων, αν και εφόσον υπάρχουν, θα πρέπει να εξελιχθούν και να προχωρήσουν σε χρόνο… μηδέν. Αναγκαστικά, διότι επί της ουσίας ούτε άλλη επιλογή υπάρχει, ούτε άλλο περιθώριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα