Σε... σύγχυση ο Τουρέ

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβαλε κατά λίγες μέρες το ταξίδι του Γιάγια Τουρέ στην Αφρική για το Κόπα Άφρικα και... μπέρδεψε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο 28χρονος μέσος έχει υποχρεώσεις με την Ακτή Ελεφαντοστού στην κορυφαία διοργάνωση εθνικού επιπέδου στην «μαύρη» ήπειρο, αλλά και σημαντικές υποχρεώσεις με την Μάντσεστερ Σίτι τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου του 2012.

«Η χώρα χρειάζεται παίκτες σαν εμένα και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, γιατί υπάρχει πόλεμος και οι συμπατριώτες μου χρειάζονται

την χαρά που μπορούμε να τους προσφέρουμε. Υπάρχουν δύο κρίσιμοι μήνες για την Μάντσεστερ Σίτι παράλληλα, διάστημα στο οποίο με χρειάζεται και αυτή. Είναι δύσκολη η κατάσταση» δήλωσε σχετικά ο Τουρέ.

Το Κύπελλο Εθνών αρχίζει στις 21 Ιανουαρίου για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο και την Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ στις αρχές του νέου έτους. Έτσι, η Σίτι εξασφάλισε ολιγοήμερη καθυστέρηση στην υποχρεωτική άδεια που θα παραχωρήσει στον Τουρέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα