Σεντονάτη η Νάπολι

00:02 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Νάπολι στο «Σαν Πάουλο» φτάνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας με δύο αγωνιστικές να μένουν για το τέλος.

Πολύ σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης του Καμπιονάτο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League έκανε η Νάπολι, η οποία επικράτησε στο «Σαν Πάουλο» 2-0 της Παλέρμο και αποσπάστηκε στους τρεις βαθμούς από τους διώκτες της, με ένα παιχνίδι παραπάνω.

Οι «παρτενοπέι» έκαναν καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και αυτό

εμφανίστηκε αρκετό για να πάρουν και τη νίκη απέναντι στους «ροσανέρο». Ο Καβάνι στο 16’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να έρθει ο Χάμσικ στο 35’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι, θέλει το απόλυτο για να διατηρηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Παλέρμο με την ήττα αυτή, δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της, ωστόσο πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Φερνάντεζ (85’ Μπρίτος), Καναβάρο, Αρόνικα, Μάτζιο, Γκαργκάνο, Ινλέρ, Ζουνίγκα, Χάμσικ (81’ Ντοσένα), Καβάνι, Πάντεφ (76’ Λαβέτσι).
ΠΑΛΕΡΜΟ: Βιβιάνο, Μουνιόθ, Μιλάνοβιτς (63’ Ζάχαβι), Λαμπρίν, Πισάνο, Μιγκλιάτσιο, Ντονάτι, Μπαρέτο, Μπερτόλο (70’ Αγκιρεγκαράι), Ίλισιτς (50’ Μεχμέτι), Ερνάντεζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα