Σεπτέμβριος 2011: O Tζίγγερ φεύγει, ο… πρίγκιπας έρχεται…

Αν υπάρχει ένα γεγονός που «χαρακτήρισε» τον Σεπτέμβρη του 2011, αυτό δεν ήταν άλλο από τις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Στις 5 του μήνα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου πως η οικογένειά του αποχωρεί μετά από 32 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα διοικητικά του «τριφυλλιού» και οι μετοχές της καθίστανται ανενεργές.

{youtube}PWezPDGjAZA{/youtube}

{youtube}knfD6sgJHuw{/youtube}

Λίγες ημέρες μετά ο Ανδρέας Βγενόπουλος

στη δική του συνέντευξη Τύπου εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Γιάννη Βαρδινογιάννη και ζητά τη συμβολή όλων, προκειμένου να υπάρξει βιώσιμη λύση για τον Παναθηναϊκό.

{youtube}iYfdOaMmu0M{/youtube}

Ο μήνας επιφυλάσσει χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ των δύο ανδρών για το μέλλον του Παναθηναϊκού και κάπου εκεί κάνει την εμφάνισή του ο Βλάσης Τσάκας ως εκπρόσωπος Σαουδάραβα πρίγκιπα που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε ένα… σίριαλ που κρατάει μέχρι σήμερα.

{youtube}Efw7IDxp6JI{/youtube}

Την πρώτη μέρα του μήνα η Super League αποκτά νέο πρόεδρο τον Απόστολο Παπουτσάκη, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (4/09) η ελληνική ομάδα πόλο νέων ανδρών επικρατεί της Εθνικής Αυστραλίας με 7-5 και κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο που διεξάγεται στο Βόλο.

Μια άλλη εθνική, αυτή του μπάσκετ μακριά από τον καλό εαυτό της αλλά και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της κατέκτησε την 6η θέση στο Eurobasket, καθώς ηττήθηκε από τη Λιθουανία με 73-69, αλλά πέτυχε το βασικό της στόχο που ήταν η πρόκριση στο προλυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου. Η Ισπανία διατήρησε τα σκήπτρα, αφού επικράτησε εύκολα της Γαλλίας με 98-85 και στέφθηκε για δεύτερη διαδοχική φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Η εθνική ποδοσφαίρου επιτυγχάνει νίκη τεράστιας σημασίας μέσα στο κατάμεστο «Μπλούμφιλντ», κόντρα στο Ισραήλ χάρη σε ένα γκολ του Σωτήρη Νίνη και παραμένει στην κορυφή του ομίλου της. Ο δρόμος για τα τελικά του Euro 12 είναι πια ανοιχτός…

Τον ίδιο μήνα κάνει την εμφάνισή της μια εταιρεία διακίνησης παικτών, η Petit Chateau που ενδιαφέρεται να μπει στην ΑΕΚ για να την εντάξει σε ένα σύστημα διακίνησης ποδοσφαιριστών.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει εντός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών του στο Champions League, «πληρώνοντας» ουσιαστικά την αγωνιστική απραξία που προήλθε από το… μπάχαλο που επικρατεί στη Super League, όπου λόγω των «στημένων» δεν έχουν συμπληρωθεί οι ομάδες που θα αγωνιστούν στην κατηγορία.

Στην Football League έστειλε η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ τον Ηρακλή, καθώς απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεσή του.

Στο τένις ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του κατόχου του τίτλου, Ραφαέλ Ναδάλ με 3-1 και πανηγύρισε την κατάκτηση του US Open σε έναν συγκλονιστικό τελικό.

{youtube}_wI3dxO05FQ{/youtube}

Ο μήνας περιλαμβάνει και Μάκη Ψωμιάδη, καθώς στις 15 Σεπτεμβρίου η Ασφάλεια Αττικής τον συλλαμβάνει στην Ανάβυσσο όπου έμενε. Ο ίδιος σηκώνει το… λάβαρο της επανάστασης και δηλώνει «πολιτικός κρατούμεν

Keywords
Τυχαία Θέματα