Σίγουροι στον Παναθηναϊκό για παραμονή του Φερέιρα

08:22 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, παρά τα πορτογαλικά δημοσιεύματα για αρνητική έκβαση της υπόθεσης.

Παρά τη σύγχυση που προκάλεσαν χθες (02/06) πορτογαλικά δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν ότι ο Φερέιρα

δεν έχει συμφωνήσει για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, από την ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ανησυχία και το θέμα θα κλείσει θετικά και τυπικά μέσα στην εβδομάδα.

Στη συνάντηση που έγινε προ ημερών ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Πορτογάλο τεχνικό, συζητήθηκε το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν, με τις απόψεις των δύο πλευρών να ταυτίζονται. Η μείωση αποδοχών που προτάθηκε στον Φερέιρα, δεν τον προβληματίζει, καθώς θέλει να συνεχίσει το έργο του στους «πράσινους», ενώ καταλαβαίνει τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Έτσι, στον Παναθηναϊκό υπάρχει σιγουριά ότι το θέμα θα κλείσει και τυπικά μέσα στην εβδομάδα με τις υπογραφές των συμβολαίων, που αυτή τη στιγμή δείχνουν πως είναι η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει. Άλλωστε, ο Πορτογάλος τεχνικός αυτό που είπε στα Μέσα της πατρίδας του είναι ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη, κάτι που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, ενώ οι δηλώσεις του παρουσιάστηκαν με μεγάλη δόση υπερβολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα