Σίγουρος ο Χάινς

21:13 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Το μέλλον του Κάιλ Χάινς βρίσκεται στον Πειραιά, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Στον Ολυμπιακό έμειναν ικανοποιημένοι από τη φετινή παρουσία του και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από το ρόστερ, εξάλλου και λύσεις δίνει και χαμηλόμισθος είναι. Ωστόσο, θα γίνουν προσπάθειες να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο,

προκειμένου να μην πιάνει θέση ξένου.

Από την πλευρά του, ο Τζόι Ντόρσεϊ έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, η οποία θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη εάν δεν διέθετε το γνωστό οξύθυμο χαρακτήρα του. Επιθυμία των Πειραιωτών, πάντως, είναι να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως εδώ και περίπου δύο μήνες έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, οι οποίες θα εντατικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα. Εμπόδιο ίσως αποτελέσει το ΝΒΑ, αφού ο Ντόρσεϊ έχει κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αναφορικά με τον τρίτο Αμερικανό του Ολυμπιακού, τον Έισι Λο, μπορεί να βιάστηκε να αποχωρήσει από τη χώρα μας, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έχει ελπίδες να επανέλθει. Ίσα ίσα ο 27χρονος γκαρντ είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στον Πειραιά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα