Σημαντικό «διπλό» για Μαρσέιγ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, πέρασε νικηφόρα με 3-2 από την έδρα της Ντιζόν. Συνεχίζει νικηφόρα η Παρί.

Τη δεύτερη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα Γαλλίας πήρε η Μαρσέιγ η οποία πέρασε νικηφόρα με 3-2 από την έδρα της Ντιζόν. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση

και στο 11’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Ρεμί στο 2΄άνοιξε το σκορ, με τον Σεϊρού να κάνει το 2-0 στο 11’.

Με το ίδιο νόμισμα όμως το πλήρωσε στην επανάληψη. Ο Ζοβιάλ στο 46΄μείωσε σε 2-1, με τον Κοργκνέ να ισοφαρίζει στο 63’. Οι Μασαλοί όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 82’ με τέρμα του Ντιαρά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρέμεινε η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε 4-2 της Καέν στο «Παρκ ντε Πρενς». Ο Ερτο έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 12’, ωστόσο στο 20’ ο Νιβέ παραχώρησε πέναλτι και αποβλήθηκε με τον Νενέ να ισοφαρίζει και όλα να γίνονται πιο εύκολα μετά. Ο Μενέζ στο 56΄έκανε την ανατροπή, με τον Νενέ στο 76’ με νέο πέναλτι να κάνει το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν όμως και μείωσαν με τον Βαντάμ στο 82’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 89’ από το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Παστόρε.

Στο κυνήγι της πρωτιάς παρέμεινε η Μονπελιέ, η οποία επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Νανσί με δύσκολο τρόπο. Ο Ζιρού στο 62’ άνοιξε το σκορ, με τον Καμαρά στο 74’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκουφράν η Μπορντό επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Αζαξιό. Ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε και τα δύο τέρματα των Γιρονδίνων (25’, 27’) δίνοντάς τους και τη νίκη.

Νίκη παραμονής πήρε η Εβιάν στο γήπεδό της όπου επικράτησε 3-1 της Οσέρ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σαγκμπό ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (15’, 42’). Το 3-0 έγινε από τον Μπαρμπόσα στο 69’, με τους Βουργουνδούς να μειώνουν απλά στο 71’ με πέναλτι του Ντούντκα. Τέλος η Μπρεστ πήρε σημαντική νίκη με 3-1 απέναντι στην Λοριάν. Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όταν το σκορ ήταν 3-0. Οι Τουρέ (4’) και Γκρούγκι (34’, 43’) σημείωσαν τα γκολ με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν με τέρμα του Μάνγκα στο 54’.

Keywords
Τυχαία Θέματα