Σημαντικό ματς της Εθνικής στην Πάτρα

16:46 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη θα διεκδικήσει στον αυριανό αγώνα η Εθνική Ελλάδας στην Πάτρα απέναντι στην Ισπανία, σε ένα παιχνίδι που θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει Ευρωπαϊκού.

Το τρίτο στη σειρά παιχνίδι της για τον Γ’ προκριματικό όμιλο της Ευρώπης στο Γουόρλντ Λιγκ, δίνει αύριο στην Πάτρα (19.00) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, με αντίπαλο την Ισπανία.

Την

διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει ο ΝΟ Πατρών, ενώ διαιτητές της συνάντησης είναι ο Γερμανός Άξελ Μπέντερ με τον Ρουμάνο Άντριαν Αλεξαντρέσκου. Παρατηρητής από την Fina ο Γερμανός Νικολάι Φιρόϊου.

Η αποστολή των Ελληνών: Φίλιππος Καραμπέτσος, Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Μίμης Αλιχανίδης, Μάνθος Βουλγαράκης, Κώστας Τσαλκάνης, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στον Όμιλο μας: Ρουμανία – Τουρκία 16-8, Ισπανία – ΕΛΛΑΔΑ 8-7, Ρουμανία – Ισπανία 9-8, ΕΛΛΑΔΑ – Τουρκία 14-5.

Η Βαθμολογία

1. Ρουμανία 25-16 6

2. ΕΛΛΑΔΑ 21-13 3

-. Ισπανία 16-16 3

4. Τουρκία 13-30 0

Keywords
Τυχαία Θέματα