Σιμεόνε: «Πρέπει να πάμε στον τελικό»

Απόλυτα προσηλωμένος στα του… οίκου του ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ξεκαθάρισε πως αδιαφορεί για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο «Μεστάγια» και δήλωσε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει… απεγνωσμένα να φτάσει ως το τέλος του Europa League!

Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται στην θέση του οδηγού, στον ισπανικό «εμφύλιο» της δεύτερης τη τάξη ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο ο Ντιέγκο Σιμεόνε γνωρίζει πως… δεν θέλει και πολύ για να αλλάξει αυτό.

Πάντως, στη συνέντευξη Τύπου πριν τη

σημερινή (26/04) ρεβάνς, ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο φάνηκε απόλυτα συγκεντρωμένος στο να αποτρέψει κάθε πιθανότητα υποτίμησης της Βαλένθια, ενώ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα αναφορικά με τον τελικό νικητή του ζευγαριού…

«Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και δεν παίρνουμε αψήφιστα το ματς. Παίζουμε στα ημιτελικά μιας μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά και πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι, με πολύ ένταση», δήλωσε αρχικά ο Σιμεόνε και συνέχισε:

«Η Βαλένθια έπαιξε εντελώς διαφορετικά στα δυο προηγούμενα ματς εναντίον μας αλλά έχουμε δουλέψει για να τους αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Με νοιάζει μόνο ότι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όχι στις κερκίδες. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάναμε τελευταία. Η Βαλένθια πρέπει να σκοράρει, εμείς πρέπει να πάμε στον τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα