Σκέφτεται «Λύμπε» για την πρόκριση

Τον Νίκο Λυμπερόπουλο σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ο Νίκος Κωστένογλου στο παιχνίδι κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Την εμπειρία του Νίκου Λυμπερόπουλου θέλει να εκμεταλλευτεί ο Νίκος Κωστένογλου για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο

Έλληνας τεχνικός κατά τα άλλα έχει αρκετά ερωτηματικά. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Γιάννης Αραμπατζής, με τους Κοντοέ και Αργυρίου να είναι στα πλάγια της άμυνας, καθώς η συμμετοχή του Νίκου Καράμπελα είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Κώστας Μανωλάς θα είναι ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς με τον Κάλα να προορίζεται για παρτενέρ του, εφόσον είναι έτοιμος. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα επιστρέψει ο Τραϊανός Δέλλας που πέτυχε το μοναδικό γκολ στο περυσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Γεωργέας με παρτενέρ του, έναν εκ των Φάμπιαν Βάργκας ή Γρηγόρη Μάκου. Στην επίθεση τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Οι Λεονάρντο και Στιβ Μπέλεκ θα είναι στα πλάγια, με τον Χοσέ Κάρλος να έχει ρόλο οργανωτή. Στην κορυφή της επίθεσης οι Δημήτρης Σιαλμάς και Νίκος Λυμπερόπουλος διεκδικούν μία θέση, με τον έμπειρο επιθετικό να έχει προβάδισμα λόγω εμπειρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα