Σκέφτεται μονοετή αποχή ο Tim Thomas των Μπόστον Μπρούινς

03:53 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ίσως ξεκουραστεί το 2012-13, ο 38χρονος τερματοφύλακας των Μπόστον Μπρούινς, Tim Thomas, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Εξαιτίας προσωπικών προβλημάτων, ο Thomas μελετά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το επόμενο πρωτάθλημα του NHL! Φαίνεται πως έχουν δημιουργηθεί προβλήματα ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς εξετάζεται ακόμα και η περίπτωση ανταλλαγής του. Σημειώνουμε πως ο διεθνής Αμερικανός

έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, στο οποίο θα εισπράξει τρία εκατομμύρια δολάρια.

Εν τω μεταξύ, ο επιθετικός, Daniel Paille, υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τους εκπρόσωπους της Μασαχουσέτης. Συγκεκριμένα συμφώνησε για συνολικές απολαβές τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων. Επίσης δημιουργήθηκαν φημολογίες για απόκτηση του Rick Nash των Κολόμπους Μπλου Τζάκετς.

Έξι μήνες έξω ο Marian Gaborik

Εγχείρηση θα χρειαστεί ο Marian Gaborik, επιθετικός των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς. Άλλωστε αγωνιζόταν στα playoffs με πρόβλημα στον ώμο. Μάλιστα η σχετική αποθεραπεία εκτιμάται πως θα έχει εξάμηνη διάρκεια, οπότε θα χάσει το πρώτο στάδιο της νέας σεζόν.

«Έκλεισαν» Johan Gustafsson οι Ουάιλντ

Τον 20άχρονο τερματοφύλακα, Johan Gustafsson, υπέγραψαν οι Μινεσότα Ουάιλντ. Πρόκειται για επιλογή ντραφτ έκτου γύρου το 2010, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο σουηδικό πρωτάθλημα. Φαίνεται πως θα είναι αναπληρωματικός του Nicklas Backstrom.

Θέλουν καλή προσφορά οι Όιλερς

Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι Έντμοντον Όιλερς θα επιλέξουν πρώτοι στο ντραφτ. Μάλιστα έχουν ήδη δεχθεί προσφορές από άλλες ομάδες, αλλά ο GM, Steve Tambellini, ξεκαθάρισε πως η επιλογή θα ανταλλαχθεί μονάχα με πολύ καλή προσφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα