«Σκόρπισε» την Ρόμα η Αταλάντα

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χέρμαν Ντένις η Αταλάντα διέσυρε με 4-1 την Ρόμα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie Α.

Ο Αργεντίνος επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του στην ένατη νίκη στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Ο Μαριλούνγκο άνοιξε το σκορ στο 10’ και στο 19’ ο Ντένις διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι Ρωμαίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, μειώνοντας στο 36’ με τον Μπορίνι, ωστόσο, στο 47’ ο Ντένις, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο 66’ βρήκε για τρίτη φορά το… δρόμο προς

τα αντίπαλα δίχτυα για το τελικό 4-1. Η Ρόμα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Οσβάλντο (53’) και Κασέτι (82’).

«Σφαλιάρα» για Παλέρμο από Σιένα

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε η Σιένα, η οποία επικράτησε με 4-1 της Παλέρμο με ανατροπή, χάρις σε τέρματα των Τέρτσι (22' πεν.), Μπογκντανί (33’), Ροσετίνι (47’), Μπριένζα (58’). Η Παλέρμο είχε προηγηθεί στο 12’ με τον Μπουντάν, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μπαλτσαρέτι στο 2’.

Από εκεί και πέρα, η Λέτσε πέρασε με 2-1 από την έδρα της Κάλιαρι, διατηρώντας «ζωντανές» τις ελπίδες της για την παραμονή, ενώ η Κατάνια επιβλήθηκε με 3-1 της Νοβάρα και η Κιέβο με 1-0 της Τσεζένα.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της Serie A.

Keywords
Τυχαία Θέματα