Σοκ με Hakeem Nicks στους Νιου Γιορκ Τζάιαντς

Να αφήσουν τα… πανηγύρια επιθυμούν οι Νιου Γιορκ Τζάιαντς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Πήραν τα δαχτυλίδια και επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο, αλλά πλέον οι Τζάιαντς, κάτοχοι του Super Bowl, καλούνται να επιστρέψουν στη δουλειά. Μεταξύ άλλων, οι Mario Manningham (wide receiver), Brandon Jacobs

(running back) και Dave Tollefson (defensive end) αποτελούν παρελθόν, οπότε θα υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός για την κατάληψη των αντίστοιχων θέσεων στο βασικό ρόστερ. Σημειώνουμε πως οι ΝιουΊνγκλαντ Πάτριοτς το 2004 και το 2005 αποτελούν την τελευταία ομάδα με διαδοχικούς παγκόσμιους τίτλους.

Τρεις μήνες έξω ο Hakeem Nicks!

Ο wide receiver των παγκόσμιων πρωταθλητών, Hakeem Nicks, έσπασε το δεξί του πόδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Τζάιαντς. Την Παρασκευή (25/05), μάλιστα θα γίνει η εγχείρηση, η οποία θα τον κρατήσει για τρεις μήνες μακριά από τα γήπεδα.

Στον… αέρα ο Titus Young

«Κόπηκε» μεν από την προετοιμασία, αλλά δεν έχει υπάρξει σχετική επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με το μέλλον του Titus Young στους Ντιτρόιτ Λάιονς. Για την ώρα, ο wide receiver παραμένει στο ρόστερ, αλλά είναι ουσιαστικά ανενεργός.

Αμφίβολος ο Sam Bradford

Φαίνεται πως ο Sam Bradford, quarterback των Σέιντ Λούις Ραμς, νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Προφανώς αυτές εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη του προπαρασκευαστικού κομματιού της προετοιμασίας του συλλόγου.

Χάνει τη σεζόν ο Johnny Knox

Για πρώτη φορά, ύστερα από τον σοβαρό του τραυματισμό τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Johnny Knox παραδέχθηκε ότι μπορεί να χάσει όλη την επερχόμενη σεζόν. Ο wide receiver των Σικάγο Μπέαρς είχε συγκρουστεί άσχημα με τον Anthony Hargrove των Σιάτλ Σίχοκς και δεν έχει αναρρώσει ακόμα από το χειρουργείο.

«Καμπάνα» σε Barbre

Για τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Allen Barbre των Σίχοκς, λόγω χρήσης αντικανονικών ουσιών. Έτσι ο offensive tackle θα χάσει τα τέσσερα πρώτα ματς της έκτης του σεζόν στο NFL.

Πήραν Vakapuna οι Τζετς

Τον 28χρονο fullback, Fui Vakapuna, απέκτησαν οι Νιου Γιορκ Τζετς. Η επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου του 2009 έχει ήδη αλλάξει αρκετές ομάδες, αλλά δεν έχει καθιερωθεί σε κάποια.

FAIL

Προετοιμασία για τη νέα σεζόν κάνουν και οι… cheerleaders. Πάντως η προκειμένη, που δουλεύει σε κολεγιακό επίπεδο, θέλει ακόμα δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα