«Σοκ» στα Η.Α.Ε.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα απουσιάσουν για μία ακόμα φορά από το Μουντιάλ, αφού γνώρισαν τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου της Ασίας.

Τα H.A.E. έχουν βρεθεί μόλις μία φορά σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου (1990), αλλά ουδείς περίμενε τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ του 2014 με αυτόν τον τρόπο. O Σρέτσκο Κάτανετς, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, οδήγησε τους Άραβες στις... πρώτες τους ήττες και ο Αμπτουλάχ Μασφάρ ολοκλήρωσε το έργο του προκατόχου του.

Όλα αυτά έχουν

φέρει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στη 114η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA, η οποία αποτελεί μία από τις χαμηλότερες της ιστορίας τους, ενώ είναι πολύ μακριά από την 48η, στην οποία είχαν φθάσει το 1998.

Σύσσωμη η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της ασιατικής χώρας δηλώνει σοκαρισμένη από τις εξελίξεις. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος, Μοχάμεντ Αλ Ρουμάιθι, εκδήλωσε την απογοήτευση του και έθεσε σαν άμεσο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, στους οποίες συμμετέχουν τα Η.Α.Ε.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα