«Σοκ» στο τέλος για Μπάρτσα

00:48 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με τέρμα του Βάσκεθ στο 86’ η Εσπανιόλ κράτησε στο 1-1 την Μπαρτσελόνα η οποία βρίσκεται στο -5 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμα δυσκολότερο γίνεται το έργο της Μπαρτσελόνα για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου μετά το ισόπαλό της 1-1 με την Εσπανιόλ στο μεγάλο ντέρμπι της Καταλονίας.

Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 14’ είχαν ακυρωθέν γκολ του Φάμπρεγκας, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Μέσι είχε βρει την μπάλα με το χέρι.

Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ με

καρφωτή κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Από εκεί και πέρα η «Μπάρτσα» έπαιξε με τη φωτιά και το πλήρωσε.

Στο 86’ ο Βάσκεθ που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 64’ με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που διατηρεί την Μπαρτσελόνα πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχασε τεράστια ευκαιρία να φτάσει στη νίκη. Ο Πικέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης οι πρωταθλητές διαμαρτύρονται δίκαια για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε ποτέ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Άλβαρεζ (80’ Κασίγια), Αμάτ, Μορένο, Ροντρίγκεζ, Ντιντάκ, Φορλίν, Ρομαρίκ (64’ Βάσκεθ), Βάις (46’ Χάβι Λόπεζ), Βερντού, Τιεβί, Σέρτζιο Γκαρσία.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντέζ, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Φάμπρεγκας, Σάντσες (72’ Πέδρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα