Στα μπαράζ με Ντελίμπασιτς

Την 2η θέση του ομίλου εξασφάλισε το Μαυροβούνιο, μετά την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Αγγλία με τέρμα του Αντρίγια Ντελίμπασιτς στις καθυστερήσεις.

Η ισοπαλία ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Αγγλία με 2-2 άφησε χαμόγελα και στις δύο πλευρές. Από την μία οι Βρετανοί εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά, ενώ το Μαυροβούνιο σε συνδυασμό με την ήττα της Ελβετίας πήρε την 2η θέση και θα αναμετρηθεί στα μπαράζ για την παρουσία της για πρώτη φορά στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και στο πρώτο μισάωρο

έδειχνε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι καθώς οι Γιάνγκ (11’) και Μπεντ (31’ )_ είχαν κάνει το 2-0.

Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζβέροτιτς μείωσε για τους Μαυροβούνιους και τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι. Μία άσχημη εβδομάδα για τον Γουέιν Ρούνεϊ τελειώνει όπως άρχισε. Μετά την περιπέτεια που έζησε ο πατέρας του με την σύλληψή του, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 74’ αφήνοντας με παίκτη λιγότερο την ομάδα του.

Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Αντρίγια Ντελίμπασιτς και στις καθυστερήσεις χάρισε έναν «χρυσό» βαθμό στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μπόζοβιτς, Κασκελάν (46’ Γιοβάνοβιτς), Βούκσεβιτς, Γιόβετιτς, Βούσινιτς, Μπεκιράι (64’ Νταμιάνοβιτς), Πέκοβιτς, Ζβέροτιτς, Μπόζοβιτς (80’ Ντελίμπασιτς), Ντζούντοβιτς, Σάβιτς
ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόουνς, Κόουλ, Πάρκερ, Κέιχιλ, Τέρι, Γουόλκοτ (76’ Γουέλμπεκ), Μπάρι, Μπεντ (65’ Λάμπαρντ), Ρούνεϊ, Γιάνγκ (60
Ντάουνινγκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα