Στα πέναλτι οι Κανάντιενς

Μετά από ισόπαλο 3-3 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, οι Μόντρεαλ Κανάντιενς κέρδισαν τους Μπάφαλο Σέιμπερς στα πέναλτι.

Οι Max Pacioretty και David Desharnais σημείωσαν γκολ στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή, ενώ ο Carey Price σταμάτησε της δύο εκτελέσεις των γηπεδούχων, οπότε οι «χαμπς» έφυγαν από το Μπάφαλο με δύο βαθμούς. Συνολικά οι Κανάντιενς έχουν ρεκόρ 5-1-1 στα επτά

τελευταία τους ματς.

Επίσης, αυτή ήταν η τρίτη τους διαδοχική εκτός έδρας νίκη, ενώ ο Scott Gomez, αφού έμεινε μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα για ένα χρόνο, σκόραρε για δεύτερη φορά στο αποψινό (ξημερώματα 18/02) παιχνίδι. Τα άλλα γκολ σημειώθηκαν από τους Chris Campoli και Tomas Kaberle, ενώ οι Tyler Ennis, Tyler Myers και Robyn Regehr πέτυχαν γκολ για τους γηπεδούχους, αλλά δεν απέτρεψαν την τέταρτη συναπτή ήττα των Σέιμπερς.

Πλέον, η ομάδα του Μόντρεαλ έχει 58 βαθμούς και απέχει έξι από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Στην τελευταία θέση της Ανατολής υποχώρησε, από την πλευρά του, ο σύλλογος του Μπάφαλο, αν και συμπλήρωσε 55 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα