Στα πέναλτι οι Λιφς

Οι Τορόντο Μέιπλ Λιφς συνεχίζουν την καταπληκτική τους πορεία ακόμα και στην διαδικασία των πέναλτι, αφού έπειτα από αυτή κατέβαλαν τους Ουίνιπεγκ Τζετς.

Σίγουρα, ο σύλλογος του Τορόντο αποτελεί την έκπληξη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος του NHL, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στον «μαραθώνιο» 82 αγώνων. Απόψε βρέθηκαν πίσω με 1-0 και 3-1, αλλά δύο γρήγορα γκολ των Joffrey Lupul και Phil Kessel στην τρίτη

περίοδο έστειλαν το ματς στην παράταση. Μάλιστα ο δεύτερος συμπλήρωσε ήδη επτά τέρματα, ενώ ο Lupul τέσσερα με δύο σημερινά.

Για τους Τζετς σκόραραν οι Tobias Enstrom, Alex Burmistrov και Mark Sheifele, οι οποίοι έδειξαν αρχικά τον δρόμο προς την νίκη. Τελικά ο σύλλογος του Ουίνιπεγκ έμεινε στον έναν βαθμό, αφού είχε δύο άστοχες εκτελέσεις πέναλτι, και προωθήθηκε στους τρεις συνολικά φέτος.

Οι σκόρερ του αγώνα πέτυχαν τέρματα και στα πέναλτι για τους Μέιπλ Λιφς, αλλά η καθοριστική εκτέλεση ήταν αυτή του Matt Frattin. Έτσι, η ομάδα του Τορόντο ανέβηκε στους εννέα βαθμούς και στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα