Στα «πιτς» Μανωλάς και Λαγός στην ΑΕΚ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Μανωλάς στην προπόνηση Πέμπτης (27/10) ενώ και ο Παναγιώτης Λαγός γυμνάστηκε χαλαρά λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Κρίσιμη η προπόνηση της Παρασκευής (28/10) για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ολοένα και αυξάνονται τα προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου ενόψει του αγώνα της Κυριακής (30/10) με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ περίμενε με αγωνία να δει το αν θα προπονηθεί ο Κώστας Μανωλάς που αντιμετωπίζει

πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο 20χρονος αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Νίκο Γεωργέα και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής θα εξαρτηθεί από την προπόνηση της Παρασκευής.

Παράλληλα, προέκυψε και άλλο πρόβλημα αφού ο Παναγιώτης Λαγός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους. Η προπόνηση της Παρασκευής θα διεξαχθεί στις 10:30 στα Σπάτα και εκεί θα φανεί εάν οι Μανωλάς και Λαγός θα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα