Στα... σκαριά το ριάλιτι του NHL

Όπως και πέρυσι (2010-11), έτσι και φέτος, οι δύο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο ετήσιο «Winter Classic» του NHL θα αποσπάσουν... 24ωρη παρακολούθηση από κάμερες βορειοαμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου.

Στις 2 Ιανουαρίου του 2012 οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς θα υποδεχθούν τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς στο Citizens Bank Ballpark στο πλαίσιο του Winter Classic. Αυτό το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε εξωτερικό χώρο, οπότε το κρύο θα αυξηθεί κατακόρυφα, όπως και η προσέλευση του

κόσμου, αφού τα στάδια που φιλοξενούν αυτά τα παιχνίδια έχουν μεγάλη χωρητικότητα.

Από τις 14 Δεκεμβρίου, όμως, θα υπάρχουν μονόωρα εβδομαδιαία επεισόδια, τα οποία θα προβάλουν σκηνές από την καθημερινότητα των παικτών των δύο ομάδων. Αν ληφθεί υπόψιν το περυσινό παράδειγμα, τότε πρέπει να υπάρξει προετοιμασία για μεγάλες... αποκαλύψεις, αφού οι κάμερες ακολουθούν τα μέλη των δύο συλλόγων... παντού.

Το αρμόδιο κανάλι έχει ήδη συγκεντρώσει υλικό μέσω συνεντεύξεων, αλλά δεν έχει αρχίσει ακόμα η καταγραφή των προσωπικών εξελίξεων των παικτών και των μελών των προπονητικών τιμ των δύο συλλόγων. Ο κόουτς των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, Dan Bylsma, δηλώνει ακόμα και τώρα πως δεν έχει... ξεπεράσει την περυσινή αντίστοιχη εμπειρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα