Σταματόπουλος: «Θέλουμε νίκη στη Σκύδρα»

21:16 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Για τη νίκη του Τυρνάβου επί του Εθνικού Γαζώρου, αλλά και το επικείμενο παιχνίδι με τον Αετό Σκύδρας μίλησε ο Γιώτης Σταματόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκεής.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παλαίμαχους της ομάδας του Τυρνάβου για τα θερμά τους λόγια, με τα οποία με καλωσόρισαν με ένα όμορφο τρόπο. Εύχομαι να ναι δίπλα στην ομάδα και να την υποστηρίζουνε πάντα. Εύχομαι να χουν υγεία και να κάνουνε ότι καλύτερο», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Τυρνάβου.

Σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου, σημείωσε: «Όσον αφορά την προηγούμενη αγωνιστική,

στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Καθ' όλη την διάρκεια είχαμε τον έλεγχο, αν και δέκα λεπτά δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, αλλά μας έδωσε αρκετά κενά και χώρους αυτό για να κάνουμε αντεπιθέσεις τις οποίες όμως δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε για να σημειώσουμε κι άλλο γκολ. Στο τέλος όμως τα καταφέραμε και κερδίσαμε δίκαια, παρόλο που σταθήκαμε τυχεροί στην ευκαιρία που είχε ο Μαχαιρούδης. Μαζί με τους παίκτες αναλύσαμε τον τρόπο παιχνιδιού με σκοπό να δούμε τα θετικά και αρνητικά που υπήρξαν, όμως από την επόμενη κιόλας μέρα συνεχίσαμε για την επόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Σκύδρα».

Για τον κόσμο της ομάδας, επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο βρέθηκε κοντά μας, ήταν θετικός και μας στήριξε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ευχόμαστε να έρθει ο κόσμος και στην Σκύδρα, καθώς και στο επόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Τηλυκράτη».

Σχετικά με την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αετό Σκύδρας, υπογράμμισε: «Έχουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, γιατί είναι δύσκολη έδρα η Σκύδρα αφού όλες οι ομάδες της κατηγορίας πέρασαν με στενό σκορ. Αν δούμε το προφίλ της ομάδας θα καταλάβουμε πως δεν είναι καθόλου εύκολη έδρα και τα σκορ που έχουν σημειωθεί το αποδεικνύουν. Ωστόσο, εμείς θέλουμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια, χωρίς όμως να υποτιμάμε τον αντίπαλο μας».

Σχετικά με τις απουσίες του Τυρνάβου, είπε: «Δυστυχώς, θα έχουμε απουσίες, αφού ο Βασίλης Σκρούπας δεν μπορεί να είναι στη διάθεσή μας γιατί αντιμετωπίζει κάτι πιο σοβαρό από όσο είχαμε υπολογίσει με τους κοιλιακούς του. Επιπλέον, ο Αλεξίου δεν θα βρίσκεται στον αγώνα, αφού ταλαιπωρείτε από ίωση, ενώ ο Ιακωβάκης είναι επίσης αμφισβητούμενος, καθώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προπόνησης καθώς ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε. Τέλος, ο Μεζίνι για ακόμη μια εβδομάδα ακολούθησε μισό πρόγραμμα προπονήσεων, αφού το πρόβλημα με τον αστράγαλό του δεν έχει περάσει εκατό τις εκατό.

Το ευχάριστο όμως είναι πως όποιος παίκτης και αν κληθεί να παίξει, είναι έτοιμος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για να προσφέρουν στην ομάδα και να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι, για να γυρίσουμε πίσω με τους τρείς βαθμούς της νίκης».

Τέλος, ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες του Νομού: «Καλή επιτυχία και εύχομαι ότι καλύτερο για την πορεία τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα