Στάμος: «Πιο δυνατός ο Πύρασος το 2012»

12:22 3/1/2012 - Πηγή: OnSports

Αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πυράσου, Θοδωρής Στάμος, σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Πυράσου αναφέρθηκε στο ιδανικό τελείωμα της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, που την έφερε να τερματίζει στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ, αν και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Πύρασος θα παρουσιαστεί πιο δυνατός στη συνέχεια.

Αναλυτικά η δήλωση του Στάμου:

«Φεύγοντας σε λίγες ώρες το 2011, θα ήθελα

να κάνω ένα μικρό απολογισμό της χρονιάς. Το πρώτο της μισό ήταν ίσως το καλύτερο στην ιστορία του συλλόγου. Το εντυπωσιακό σερί των 16 αγωνιστικών χωρίς ήττα φανέρωσε τη δυναμική της ομάδος μας και την κατέταξε στην 4η θέση της Δ' Εθνικής, καλύτερη κατάταξη που είχε ο Πύρασος ποτέ στην 60χρονη πορεία του στα γήπεδα της Ελλάδος.

Το καλοκαίρι, διατηρήσαμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο από πλευράς ποδοσφαιριστών παρά την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα και τον αθλητισμό, ενισχύσαμε δε το έμψυχο δυναμικό με στόχο μια ανάλογη παρουσία. Δυστυχώς, όμως, αστάθμητοι παράγοντες όπως οι τραυματισμοί σοβαρών μονάδων, η καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος κτλ μάς άφησαν πίσω στο πρωτάθλημα ύστερα από τις πρώτες αγωνιστικές.

Είμαι πεπεισμένος όμως ότι ο Πύρασος έχει τις δυνατότητες να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο και να βρεθεί σύντομα εκεί που πρέπει, στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η διοίκηση θα ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί πιο δυνατή μέσα στο 2012.

Εκτός από τα αγωνιστικά αποτελέσματα, θα ήθελα να εξάρω το έργο των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στο σύλλογο στο επίπεδο των τμημάτων υποδομών με συνέχιση της εξαιρετικής δουλειάς των τελευταίων ετών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους κατοίκους της Νέας Αγχιάλου που στηρίζουν με τις δυνάμεις τους την ομάδα της πόλης τους, τον Πύρασο. Ζητώ να βρίσκονται στο πλευρό μας και τη νέα σεζόν για να φθάσουμε όλοι μαζί το σύλλογο σε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Εύχομαι υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία και χαρά σε όλους τους φιλάθλους της ομάδος μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα