Στάση... Καλαμαριά για Εθνικό!

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Football League 2 γνώρισε ο Εθνικός Γαζώρου εντός έδρας με 1-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Οι «κυανόλευκοι» μετά την συγκεκριμένη ήττα παρέμειναν στους 18 πόντους, με τους «Πόντιους» να ανεβαίνουν στην δεύτερη θέση και να μειώνουν τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.

Η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για ένα γκολ.

Μόλις στο 10’ ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ του Μπιτέλη, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα και πάλι ο πορτιέρο του Εθνικού βγήκε νικητής από τη «μονομαχία» με τον Χατζή.

Η… απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 27’ όταν ο Μαχαιρούδης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι από την ανατροπή του Πεχλιβανίδη από τον Καρατζιοβαλή. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο «παθών», ωστόσο ο τερματοφύλακας της Καλαμαριάς διάλεξε σωστή γωνία και απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 48’ με τον Δερμιτζόγλου. Ο Μωυσιάδης βγήκε από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο έμπειρος επιθετικός με σουτ, έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο, η καλή αμυντική λειτουργία των «Πόντιων» δεν άφησε κανένα περιθώριο στους παίκτες του Εθνικού, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

«Άρχοντας» της αναμέτρησης ήταν ο Τομίδης του συνδέσμου Πέλλας που «κιτρίνισε» τους Άγγο, Αγγελόπουλο, Καρατζιοβαλή, Λεπτοκαρύδη και Καραντασιάδη.

Εθνικός Γαζώρου: Γιαννιώτης, Καλογιάννης (54' Στεφανίδης), Αγγελόπουλος, Κουκόλης, Κοσμίδης (77' Μάρος), Κωνσταντινίδης (58' Κρυστάλλης), Πεχλιβανίδης, Γαλακτερός, Παλάσκας, Άγγος, Μαχαιρούδης.

Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Νάϊντος, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης, Παντελιάδης, Μπιτέλης, Δερμιτζόγλου (56' Λεπτοκαρύδης), Πλατάκης (86' Σάλιβαν), Χατζή (70' Λιώνης), Μωυσιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα