Σταθόπουλος: «Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα»

Στον κακό αγωνιστικό χώρο, που αδίκησε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων στάθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος μετά το τέλος του ματς ΑΟΧ- Απόλλων Σμύρνης.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Στάθης Σταθόπουλος, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του παιχνιδιού, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ ευχαρίστησε τα Χανιά για την άψογη φιλοξενία:

«Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, την οποία έχουμε δει και σε αγώνες της στην Αθήνα.

Τα Χανιά είναι ομάδα με καλή κυκλοφορία και ταχύτητα. Έγινε ένα ματς με λίγες φάσεις, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, που αδίκησε και τις δύο ομάδες. Νομίζω πως ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε από τον τρόπο που ήρθε αυτό το γκολ. Έπειτα τα Χανιά κέρδισαν αρκετές κεφαλιές στο χώρο της μεσαίας γραμμής και προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ισορροπήσαμε.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο τέταρτο του β' ημίχρονου ανήκει στα Χανιά, καθώς μας πίεσαν. Εμείς, ωστόσο, ήμασταν καλά οργανωμένοι και ισορροπήσαμε ξανά. Στο τέλος το ματς είχε μεγάλες ψυχικές εντάσεις με το πέναλτι που χάσαμε και τις ευκαιρίες που είχαμε... Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν στα Χανιά και στον κ. Πετράκη. Έχει καλή ομάδα, που μας έπαιξε καθαρά και χωρίς σκοπιμότητες. Θέλω να ευχαριστήσω τα Χανιά και για τη φιλοξενία και, καλά να είμαστε, θα την ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο... Τα Χανιά είναι για πολύ πιο ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα